Dawno mnie tu nie było. W grze tym bardziej. Pytanie, jak to jest z grą teraz? Opłaca sie do niej wracać?(Kilka miesiecy temu przeszedłem F1 i F2 jeszcze raz i mam chrapkę na Fallouta a nie mam jeszcze tych nowszych)
...nie ma nic innego do roboty oprócz hinkleya, tc i kampienia na noobów. Eeeee, a crafting i jaskinie 24h jeszcze, ot wszystko.
Czy kiedyś w tej grze było można zrobić coś więcej? Poza tym twoja krytyka brzmi raczej jak reklama:"hinkleya, tc i kampienia na noobów" - rozbudowane i nieograniczone pvp
"crafting i jaskinie 24h" - rozbudowany system craftu i baz
Poza tym twoja krytyka brzmi raczej jak reklama
Wiesz co nie chce cie zniechęcać ale do serwera 2238 raczej nie opłaca się wracać. Lepiej popykaj sobie na jakimś innym, albo załóż własny, skołuj ekipe i pograjcie prywatnie w jakieś sesje rpg czy co tam lubicie. Oczywiście nie hejtuje 2238 ale takie jest moje zdanie, wole np zrobić sobie sesje z kumplami na privie niż grać tutaj, bo jak co nie ma nic innego do roboty oprócz hinkleya, tc i kampienia na noobów. Eeeee, a crafting i jaskinie 24h jeszcze, ot wszystko.
A to są inne?
Hej wszystkim, wracam do gry pod dłuzszej przerwie i juz czuje jak ta gra mnie wkreca :D:D:D:D:D:D:D
Ja nie gram jakoś od wiosny na 2238, przestałem jak były te śmieszne rollbacki co godzinę. Większość Sierocińca wyłożyła lachę i nie gra, jakieś niedobitki jeszcze pętają się po serwerze z braku lepszego zajęcia.Fajnie, że wróciłeś pysiu, porejdżujmy o jakąś pierdołę :>