Other > Zaginione holotaśmy

Co i jak na starcie [PODRĘCZNIK]

<< < (2/3) > >>

Arnatos:
Ok kolejna porcja dodatków do podręcznika. Teraz łażę i robię screany do wrzucenia. Mógł by mi ktoś napisać które miasta są to miasta niebronione poza Klamath.redding,Madoc ???

I może ktoś zna jakieś questy w wiki są opisane 2 ja znalazłem jeszcze 1 który tu opisałem może wy znacie inne.

Przy okazji tak informacyjnie będę działał tak jakby każda informacja napisana poniżej była datkiem na rzecz podręcznika i używał ją przy jego rozbudowie.
Więc uznaję że każdy został poinformowany że pisząc tu pozwala na użycie informacji.

Bartosz:
Zachęcam do używania 'oficjalnej' wiki:
http://fo2238.fodev.net/wiki

Przy większości przedmiotów są tabele craftingu - to, jak i parametry tych przedmiotów są generowane automatycznie, więc są jak najbardziej aktualne.

Arnatos:
O dzięki o tej nie wiedziałem. Czemu są 2 wikipedie ???

jodwig:
Strzeżone miasta to Vault City, NCR, San Francisco w reszcie prawdopodobnie zginiesz z ręki PK, co i tak nie zmienia faktu, że niektórzy gracze popełniają samobójstwa, żeby zabić kogoś w strzeżonym mieście.

Bartosz:

--- Quote from: Arnatos on December 31, 2009, 10:51:27 pm ---O dzięki o tej nie wiedziałem. Czemu są 2 wikipedie ???

--- End quote ---

Wikipedia jest jedna. wikipedia.org

A tak na poważnie, były 3. Ale nie chcemy używać jakichś 3rd party wiki - dla przykładu ta z fonline.scose.net została zamknięta ot tak, z dnia na dzień.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version