Other > Zaginione holotaśmy
Fonline 3D
manero:
Myśle, że to wszystko można zrobić. Ten bluesuit jest ohydny kiedy stoi. Kojarzy mi się z dmuchaną lalką.
vilaz:
Model, modelem. Tekstura, teksturą. A ja spytam czy można na to jakieś urocze brudne filtry nałożyć? Pytam bo zielony jestem z grafiki 3d :P (...i kontynuując z wszystkich innych też ^^).
Rascal:
nie qmam jednego - skoro oczywistym jest ze 3d jest brzydkie, pokraczne i nie pasuje do fonline'a to po co oni sie w to pchaja :F
vilaz:
--- Quote from: Rascal on February 07, 2011, 01:25:43 pm ---nie qmam jednego - skoro oczywistym jest ze 3d jest brzydkie, pokraczne i nie pasuje do fonline'a to po co oni sie w to pchaja :F
--- End quote ---
Co by można było grę rozwijać. Nowe bronie, itemzy, pojazdy itp. To są rzeczy, które teoretycznie da się zrobić w stary oldschoolowy sposób ale byłyby one zbyt czaso- i pracochłonne. Tak więc ring-zing elektryfikacja, krok w przyszłość i nam wychodzi 3D.
headshot:
No rzeczywiście brak flaków i wszechobecnego keczupu wpływa niekorzystnie na atrakcyjność wizualną gry. Te modele, szczególnie niebieskie wdzianko wydają mi się zbyt... cukierkowe.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version