...
Snackish: pks pks pks. Kilgore: BBS is here, town is safe
kolejny fleeeejm a wichujem itp jego przydupasami się nie przejmuj dla nich rpg to stanie z łopatą w ncr i udawanie upośledzonych:)
cóż, Wichura i jego przydupasy są w o tyle niezłej sytuacji, że nie dostali bana i nie robią 10go konta by go unikać. Wyjdź.
pochwal się tacie
Wpadasz jak ekskrement w wentylator, piszesz lakoniczną do obłędu "listę", dodajesz pozdrowienia i liczysz, że tłum zbiegnie się, by na tacy podawać ci wszystko pod sam nos. Nawet nie zadałeś sobie trudu żeby poszukać, czy czegoś podobnego już nie było, a oczekujesz że ktoś będzie się trudził spisując ci (nieistniejące) serwery.Co za ludzie.
Skąd wiesz, że nie szukałem? Założyłem specjalnie konto aby ktoś łaskawie podał liste serwerów, bo przeszukałem rosyjskie forum i nic ciekawego nie znalazłem. Do you understand? Ktoś wspomniał o wikipedi to już tłumacze - mnie nie interesuje 2238 tylko RP serwer. Proszę się nie odzywać jeśli nie masz konkretnych informacji, dodawanie oliwy do ognia nie jest na miejscu.
cóż, Wichura i jego przydupasy są w o tyle niezłej sytuacji, że nie dostali bana i nie robią 10go konta by go unikać. Wyjdź.Co do sedna tematu. Normalne community napisało by po prostu "BYŁO, SZUKAJ I WYPIERDALAJ". Tylko my lubimy rozwlekłe wypowiedzi
Wichura dostał bana owned jeden przydupas z głowy
Troline2238Speech: 0%Banned