Other > Zaginione holotaśmy

Fallout Online od Interplay

<< < (7/9) > >>

Hydro:

--- Quote from: headshot on January 25, 2011, 09:51:24 pm ---
Ku chwale offtopicu, mam cholernie nieprzyjemne deja vu jeśli chodzi o kolejne kontynuacje legendarnych tytułów. Kilka lat temu, aktywnie działając na polskiej scenie Command & Conquer, miałem takie samo wrażenie odnośnie trzeciej części Red Alert czy gry Tiberium Wars, która mnie jednak pozytywnie zaskoczyła tj. nie było tak źle jak myślałem.

--- End quote ---
Akurat przerwanie supportu i zostawienie zrąbanego balansu po roku wydawania patchy to raczej niezbyt dobre posunięcie ze strony IeJ

headshot:
Dobrym posunięciem nie była już decyzja o zamknięciu Westwood Studios i przeniesienia połowy załogi do "EA LA" pozbywając się m.in Bretta W. Sperry'ego czy aktualnie robiącego w Petroglyph Franka Klepackiego, oraz wydawaniu czegokolwiek powyżej Generals: Zero Hour, ale tyle o C&C, a co do Fallout to sytuacja jest podobna tj. widzę wyraźnie chęć zarobienia pieniążka na 13 letnich dzieciach kosztem zrobienia naprawdę dobrej gry. Taki Blizzard względnie słucha jęków graczy, Bethesda już niekoniecznie, a w najlepszym wypadku rzadziej. Jeśli to się więc nie zmieni to wszystko związane z Fallout, a wydane po Tactics pozostanie crapem, Amen.

GuitarGuy:
Wtrącę 3 grosze od siebie :

Gdy wchodzicie na stronę FOnline od Interplaya, to  po ładowaniu gdy widzicie w drugim planie telewizor, to czy on nie przypomina pewnego obrazku z początku filmu "Amityville" z 2005 roku ?  Jest on pokazany na początku filmu, także na telewizorku. Nie wiem czy to moje zwidy czy nie, ale mi się wydaję że to prawda i to jakiś ukryty smaczek, ot taki :).

traderowski:
Jakieś nowe newsy są?? :)

SmartCheetah:
Póki co brak. W razie czego będę informował jak będzie jakiś przełom w tej sprawie :P

*Stolen from NMA.*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version