Other > Zaginione holotaśmy
Fallout Online od Interplay
Pazoxi:
--- Quote from: marcek1989 on January 25, 2011, 11:29:42 am ---Co do Bethesdy to sprawa jest tutaj klarowna i chyba każdy się ze mną zgodzi, że Beth po prostu nie potrafi robić gier cRPG. Kiepsko piszą dialogi, questy są słabiutkie, o fabule nie mówiąc.
--- End quote ---
O tak, fabuła to zdecydowanie słaba strona Fallout 3.
Nie ma to jak szukać ojca, który ginie na Twoich oczach i przy tym samym ginąc oczyszczając wodę... Yeeee brawa dla Creative Teamu!
ISn2:
Zazwyczaj komercyjna reanimacja starego tytulu konczy sie nie zadowoleniem starych fanow, ot taka regula ktora sprawdzila sie w nie jednym dobrym tytule...
traderowski:
No "Fallout 3" to takie hmmmmm jak to nazwać.... o wiem.... to taki mutant! Tylko ten mutant jest paskudny i bardzo niesympatyczny - niestety.
New Vegas jest lepsze ale mechanika z "Fallout 3" psuje wszystko i dlatego gra otrzymała odemnie ocene 4+/6 :P Gdyby był inny lepszy silnik graficzny, orginalne bronie, armory oraz tryb multiplayer to byłaby 6/6 :D
Hardcore:
jak na mnie najwiekszym + fallouta 3 to ze potem nagle pojawilo sie boom na gry post-apo ( z mojego punktu widzenia) i teraz cos sie dzieje ... ciekawe czy post-apo dogoni fantasy
headshot:
S.T.A.L.K.E.R. był dobry. To chyba jedyne słuszne połączenie strzelanki z jakimkolwiek innym rodzajem gry, choć mogę tutaj się mylić, gdyż nie znam wszystkich tytułów także przystanę przy tym, że to tylko moja subiektywna opinia. Bethesda chciała (według mnie) zrobić coś w ten deseń, jednak jak na wiekszą stajnie przystało, chęć zrobienia łatwych pieniędzy kosztem tytułu. Fallout 3 oraz jego kontynuacja mógłby nazywać się zupełnie inaczej oraz zawierać nieco zmieniony content, ale nie sprzedałby się już tak dobrze ponieważ nowy tytuł jest o wiele trudniej wylansować niż zrobić kontynuację znanego i powszechnie lubianego, wręcz legendarnego tytułu tak, by dużo ludzi kupiło tytuł z ciekawości. Mam niemiłe wrażenie, że Bethesdę jako firmę mało interesują odczucia graczy po zainstalowaniu gry. Jednakże krytyka Fallout 3 była bardzo ostra, potrzebne było odbicie czyli "zupełnie lepszy" New Vegas, który jest Falloutem 3 z uwzględnionymi opiniami co poniektórych zażenowanych graczy, bo nie sądzę, że ktoś przejął się zdaniem krytyków.
SmartCheetah dobrze gada, polać mu Rot Guta!
Ku chwale offtopicu, mam cholernie nieprzyjemne deja vu jeśli chodzi o kolejne kontynuacje legendarnych tytułów. Kilka lat temu, aktywnie działając na polskiej scenie Command & Conquer, miałem takie samo wrażenie odnośnie trzeciej części Red Alert czy gry Tiberium Wars, która mnie jednak pozytywnie zaskoczyła tj. nie było tak źle jak myślałem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version