Other > Zaginione holotaśmy

Fallout Online od Interplay

<< < (6/9) > >>

Pazoxi:

--- Quote from: marcek1989 on January 25, 2011, 11:29:42 AM ---Co do Bethesdy to sprawa jest tutaj klarowna i chyba każdy się ze mną zgodzi, że Beth po prostu nie potrafi robić gier cRPG. Kiepsko piszą dialogi, questy są słabiutkie, o fabule nie mówiąc.

--- End quote ---

O tak, fabuła to zdecydowanie słaba strona Fallout 3.
Nie ma to jak szukać ojca, który ginie na Twoich oczach i przy tym samym ginąc oczyszczając wodę... Yeeee brawa dla Creative Teamu!

ISn2:
Zazwyczaj komercyjna reanimacja starego tytulu konczy sie nie zadowoleniem starych fanow, ot taka regula ktora sprawdzila sie w nie jednym dobrym tytule...

traderowski:
No "Fallout 3" to takie hmmmmm jak to nazwać.... o wiem.... to taki mutant! Tylko ten mutant jest paskudny i bardzo niesympatyczny - niestety.

New Vegas jest lepsze ale mechanika z "Fallout 3" psuje wszystko i dlatego gra otrzymała odemnie ocene 4+/6 :P Gdyby był inny lepszy silnik graficzny, orginalne bronie, armory oraz tryb multiplayer to byłaby 6/6 :D

Hardcore:
jak na mnie najwiekszym + fallouta 3 to ze potem nagle pojawilo sie boom na gry post-apo ( z mojego punktu widzenia) i teraz cos sie dzieje ... ciekawe czy post-apo dogoni fantasy

headshot:
S.T.A.L.K.E.R. byÅ‚ dobry. To chyba jedyne sÅ‚uszne połączenie strzelanki z jakimkolwiek innym rodzajem gry, choć mogÄ™ tutaj siÄ™ mylić, gdyż nie znam wszystkich tytułów także przystanÄ™ przy tym, że to tylko moja subiektywna opinia.  Bethesda chciaÅ‚a (wedÅ‚ug mnie) zrobić coÅ› w ten deseÅ„, jednak jak na wiekszÄ… stajnie przystaÅ‚o, chęć zrobienia Å‚atwych pieniÄ™dzy kosztem tytuÅ‚u. Fallout 3 oraz jego kontynuacja mógÅ‚by nazywać siÄ™ zupeÅ‚nie inaczej oraz zawierać nieco zmieniony content, ale nie sprzedaÅ‚by siÄ™ już tak dobrze ponieważ nowy tytuÅ‚ jest o wiele trudniej wylansować niż zrobić kontynuacjÄ™ znanego i powszechnie lubianego, wrÄ™cz legendarnego tytuÅ‚u tak, by dużo ludzi kupiÅ‚o tytuÅ‚ z ciekawoÅ›ci. Mam niemiÅ‚e wrażenie, że BethesdÄ™ jako firmÄ™ maÅ‚o interesujÄ… odczucia graczy po zainstalowaniu gry. Jednakże krytyka Fallout 3 byÅ‚a bardzo ostra, potrzebne byÅ‚o odbicie czyli "zupeÅ‚nie lepszy" New Vegas, który jest Falloutem 3 z uwzglÄ™dnionymi opiniami co poniektórych zażenowanych graczy, bo nie sÄ…dzÄ™, że ktoÅ› przejÄ…Å‚ siÄ™ zdaniem krytyków.

SmartCheetah dobrze gada, polać mu Rot Guta!

Ku chwale offtopicu, mam cholernie nieprzyjemne deja vu jeśli chodzi o kolejne kontynuacje legendarnych tytułów. Kilka lat temu, aktywnie działając na polskiej scenie Command & Conquer, miałem takie samo wrażenie odnośnie trzeciej części Red Alert czy gry Tiberium Wars, która mnie jednak pozytywnie zaskoczyła tj. nie było tak źle jak myślałem.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version