fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • January 12, 2026, 09:08:18 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: [1]

Author Topic: Odezwa*  (Read 2716 times)

manero

• FO:Reloaded
Odezwa*
« on: January 09, 2011, 03:06:29 pm »

Witam. Jako, że mam  już ochotÄ™ rzucić tÄ… grÄ™ w chuj stwierdziÅ‚em, że spróbuje zrobić ostatniÄ… rzecz której jeszcze tutaj nie zrobiÅ‚em. A mianowicie przyczynić siÄ™ do powstania grupy graczy zajmujÄ…cej siÄ™ wÄ™drówkÄ… poprzez pustkowia w poszukiwaniu zarówno pvp jak i rp. ReasumujÄ…c:

1. Jeśli masz ochotę radośnie ponakurwiać w piksele na Hinkleyu przy współpracy z w miarę doświadczonym graczem przy użyciu komunikatora głosowego.
2. Jeśli masz ochotę na radosne wypady z pukawkami przeciwko innym graczom na skalę mniejszą niż TC przy użyciu komunikatora głosowego.
3. JeÅ›li masz ochotÄ™ stworzyć historiÄ™ swojÄ… oraz swojej kompanii dajÄ…c upust  role playowej zÅ‚oÅ›ci.
4. Jeśli masz ochotę stworzyć zgrany zespół.

Napisz PMke bądź odezwij się na IRCu w celu uzyskania konkretniejszych informacji. Jedynym warunkiem który stawiam jest chęć i zapał do gry. Ja go straciłem, ale przy was planuje go odzyskać.

Pozdrawiam.

*Powyższe ogłoszenie nie ma ŻADNEGO związku z The Rogues albo BBS.

Daro

• Bang Bang Smash
Re: Odezwa*
« Reply #1 on: January 09, 2011, 03:49:47 pm »

2. Jeśli masz ochotę na radosne wypady z pukawkami przeciwko innym graczom na skalę mniejszą niż TC przy użyciu komunikatora głosowego.

Z przykrością muszę stwierdzić, że poza TC, areną i walkami na encouterach PvP nie istnieje. O jakich wypadach tutaj mówisz?

Avoral

• "... to anioÅ‚y kiedyÅ› zaÅ›piewaÅ‚y mi ta pieśń..."
« Reply #2 on: January 09, 2011, 03:57:25 pm »

Pm'ed :>

manero

• FO:Reloaded
« Reply #3 on: January 09, 2011, 04:03:09 pm »

Z przykrością muszę stwierdzić, że poza TC, areną i walkami na encouterach PvP nie istnieje. O jakich wypadach tutaj mówisz?

Choćby o takim którego niestety wczoraj nie udało nam się zorganizować, wiesz o czym mówię. Poza tym non stop słyszę, że ktoś obstawił kopalnie mercami i NIC nie można z tym zrobić. Wierze w swoją kreatywność, a zanim powstał Hinkley właśnie z niej korzystałem np. walki w waterworks czy prywatnych bunkrach, samotne wypady do new reno. Poza tym nie szukam tutaj trybików do machiny tc tylko ludzi podobnych sobie. Tych z wyobraźnią. I nawet jeśli znajdzie się ich raptem kilku to i tak uznam, że było warto założyć ten temat. Bo gra w obecnej formie nie oferuje mi kompletnie nic.
« Last Edit: January 09, 2011, 04:13:47 pm by manero »
« Reply #4 on: January 09, 2011, 05:58:05 pm »

Locknięte na prośbę autora tematu.

DocAN.

• Testing FO: Reloaded
« Reply #5 on: January 09, 2011, 07:02:12 pm »

Wlasnie skonczylem alta robic, ilu ludzi nazbierales?
FOnline: Reloaded - Post apocalyptic mmorpg
Pages: [1]

Page created in 0.04 seconds with 110 queries.