Other > Zaginione holotaśmy

FOnline Requiem

<< < (15/30) > >>

Hardcore:
Wedlug mnie na to jak wyglada 4th to glownie ma wplyw miedzy innymi :
1.latwy dostep to itemow
- sprzent na requiem jest bardzo latwo dostepny wiec jest bardzo malo ludzi co prosza o pomoc w tej sprawie.
 Starczy porownac klamath(requiem) z NCR (2238) , widac odrazu roznice
2. Inny sys. frakcji graczy
- tam frakcje na poczatku dzialaja tylko z pomoca jaskini a potem dopiero moga postarac sie o wlasna baze ale musza opisac ja dokladnie
- jeszcze co ciekawe tam organizacje w wiekszosci staraja sie byc dobre i pomagac no oprocz mutkow   
3.PvP
- tam jest kilka ciekawych rzeczy :
 a. system z "dostawami" czyli kto ma wladze nad obiekttem ten dostaje dostawe rzeczy :)
 b. sa murki z piasku ,nie wiem  jak z minami
4.Spolecznosc
- tam gracze troche inaczej sie zachowuja niz na 2238
  a. mniej zlodzieji
  b. mniej ludzi co lubia innych wkurwiac
  c. 0 followerow
  d. mniej PK

Floodnik:
Jak wchodze do NCR na 2238 to taka mnie chec nachodzi zeby wszystko tu zniszczyc... Pieprzone NPC guardy z tym ich zje**nym AI + hordy bluesuitów czujących się jak pany i skarżących na złodziei/suicide bomberów/bursterów/innych ludzi pracujących dla dobra wastelandu - ci goście wykonują porządną robotę. Sam, kiedy mogę, pomagam w imieniu dobra.

No i kochani developers musieli jeszcze dać ten pedalski system reinforcement.
Nawet jeśli jakiemuś sprytnemu/dużemu gangowi się uda wybić to miasto, to jakiś GM zawsze musi wszystko zepsuć.
Gdyby tylko była możliwość, to miasto by spłonęło.

A gdy wchodze do Klamath na Requiem? No, to jest to! Aż się łezka w oku kręci. Nie warto porównywać z 2238owym NCR.

...
Dobra, poniosło mnie.

Shande:
A ja mam pytanie co do mercow, a mianowicie, czy sa one w ogole na tym "cudownym" serwerze i, jesli sa, jak wyglada sytuacja z nimi tzn. jest takie kampienie jak na 2238 i czekanie na nubow z niskim outdoorsem?

Hardcore:
mercow tam nie ma , a o niewolnikach tez mozna zapomniec :P

Shande:
No i dobrze. Jeszcze jedno pytanie mam. Jest tam sens robic sg snipera, czy oplaca sie tylko bg i ew grac?

@edit
Taa...Poczytalem i juz widze, ze robienie snipera nie ma sensu dzieki perkowi Terminator...hum.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version