Other > Zaginione holotaśmy
FOnline Requiem
Dark Angel:
Jezeli ktos gra a nie ma bazy niech pisze na PW do mnie. ;D
Milo89:
Chciałem zobaczyć tą wersje serwera, czy ktoś z was byłby mi w stanie przybliżyć jakie ip/port i ewentualnie pliki dodatkowe musiałbym w tym celu ściągnąć?
vilaz:
--- Quote from: Milo89 on December 19, 2010, 03:42:11 pm ---Chciałem zobaczyć tą wersje serwera, czy ktoś z was byłby mi w stanie przybliżyć jakie ip/port i ewentualnie pliki dodatkowe musiałbym w tym celu ściągnąć?
--- End quote ---
Rusz dupę leniwcu i troszkę poszukaj.
--- Quote ---Wszystko pod nos? Jak psu miskę? Ok, mam dobry humor.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Magia... czysta magia. Tylko nie graj do późna! Jutro musisz wstać do przedszkola.
--- End quote ---
skejwen:
--- Quote from: vilaz on December 19, 2010, 02:59:45 pm ---Dla jednych tylko, dla innych aż. Skejwenie MG jak to MG ale to podpada pod prowokację do Flame'u ^^.
Ciekawostka, worki z piaskiem są zajebiste jeżeli chodzi o taktyczną stronę gry. Widziałem genialnie ufortyfikowane miasta.
--- End quote ---
Chce tylko dowiedziec sie w czym diabel. Licze na rzeczowa wymiane zdan, a nie bluzgi,
--- Quote from: vilaz on December 19, 2010, 02:59:45 pm ---PS. Czekaj czy ja wspominałem, że niektóre frakcje naprawdę bronią miast? Oczywiście zamiast ślepego "nakurwiania".
--- End quote ---
To znaczy ze co? Stoja przy beczce i pija epiwo? Czy tez kryje sie za tym cos innego? ;)
--- Quote from: GuitarGuy on December 19, 2010, 03:04:28 pm ---idź do piachu z tym trollowaniem ....
hipokryzja ....
--- End quote ---
Wybacz ale nie rozumiem przekazu. Przydalaby sie bardziej rozbudowana wypowiedz, jesli rzecz jasna na taka Cie stac ;)
vilaz:
--- Quote from: skejwen on December 19, 2010, 04:06:45 pm ---Chce tylko dowiedziec sie w czym diabel. Licze na rzeczowa wymiane zdan, a nie bluzgi,
--- End quote ---
Czuć inny klimat. Tak jak pisałem wcześniej jest po prostu inaczej, weź zarzuć clienta połaź trochę, pogadaj. Spróbuj podexpic 10leveli (nie problem exp idzie szybko).
--- Quote ---To znaczy ze co? Stoja przy beczce i pija epiwo? Czy tez kryje sie za tym cos innego? ;)
--- End quote ---
W klamath nie dostajesz kulki za to, że cię nikt nie zna. Ba! Dyszakowi jakiś rusek przyniósł CA ^^. Utrzymywanie porządku polega tam na likwidowaniu trolli, nobków biegających i krzyczących "gimmie wejponz please!" zamiast "Hey there, pradon me my friends could I borrow some firearms? I have problem with geckos that I have to deal with". Najlepiej oczywiście po rusku, ale i tak całkiem często po angielsku można gadać. Jak wpadnie rajd mutków to się bronią. Bluesy rozbiegają się na lewo i prawo, albo uciekają albo starają się jakoś pomóc obrońcom. Rabowanie stuff'u nie ma sensu bo jest on całkiem łatwo dostępny dla high-leveli ale nadal gdzieś po środku jeżeli chodzi o jego cenę. Dążę do tego, że jest zachowany specyficzny balans.
--- Quote ---Wybacz ale nie rozumiem przekazu. Przydalaby sie bardziej rozbudowana wypowiedz, jesli rzecz jasna na taka Cie stac ;)
--- End quote ---
He... i ty chcesz rzeczowej wymiany zdań zaczynając od:
--- Quote ---"O aleeee fajnyy skin. Chodzmy ponakurwiac."
"O APA/PA (niepotrzebne skreslic) woooow! Chodzmy ponakurwiac."
--- End quote ---
not fun.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version