Other > Zaginione holotaśmy

FOnline Requiem

<< < (10/30) > >>

Saumax:

--- Quote ---Na requiem są frakcje hubologów, mutantów. Tutaj tego nie ma.
--- End quote ---
ano, na 2238 jest tylko enklawa bos vc raiders reno families ncr

ale cóż, popróbuję jeszcze trochę pograć, zobaczymy czy coś wyjdzie

LSD:
saumaksiu, chodziło mi o frakcje GRACZY:

Mutanci, maja skiny mutków
Hubolodzy, hubologów

Wszystko jest, tutaj frakcje są ważną częścią serwera

Saumax:

--- Quote ---saumaksiu
--- End quote ---
X kurwa X drogi ryjocie, poza tym czy coś stoi na przeszkodzie na 2238 aby grać z enklawą/bos ect ect?

marcek1989:
http://www.youtube.com/watch?v=hoZJ4QJMgzY

vilaz:

--- Quote from: Saumax on December 17, 2010, 04:52:27 pm ---X kurwa X drogi ryjocie, poza tym czy coś stoi na przeszkodzie na 2238 aby grać z enklawą/bos ect ect?

--- End quote ---

Różnica jest gigantyczna. Na 2238 możesz biegać w ca podając się za żołnierza enklawy lub bos'u ale rzeczywiście nigdy nie dostaniesz APA czy hui wi czego. GM w życiu nie powiedzą - "Ok, fajnie podoba mi się ta mapka zrobimy wam z niej prywatną bazę, będą wam się tam pojawiały pancerze i część broni ale trzymajcie się roli." Na 2238 takie coś to GM-ABUZEEEE i z miejsca jest używane do 100% rozpierdolu na wszystkich dookoła. Na 4th Requiem mam hubologów i ci trzymają się roli. Wyglądają jak oni, zachowują się jak oni i nie jest to naciągane. Podobnie są mutki, które zgadują się na walki z innymi frakcjami. Dużo rzadziej się ginie z ręki jakiegoś losowego ciula (popularnie PK) w mieście bez powodu. na 2238 takie coś to normalka... wejście do niechronionego miasta to ostateczność.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version