Other > Zaginione holotaśmy

FOnline Requiem

<< < (9/30) > >>

jan0s1k:

--- Quote from: marcek1989 on December 17, 2010, 12:06:35 pm ---Dlatego nie zakłada się serwera po 2 miesiącach, tylko planuje się i opracowuje świat i inne jego aspekty. Na Requiem grałem tydzień i to powinno wystarczyć do krytykowania. Gdybym tworzył własnego FOnline to na pewno nie uruchamiałbym go po 2-3 miesiącach. Dla mnie to jest kolejny klon i tyle, sprawdze w najbliższym czasie reszte serwerów i założe się, że świat nie będzie w ogóle zmieniony.

Tyle z mojej strony, grajcie sobie nadal w waszego NOWEGO FO. Pozdrawiam ;)

Ciekawa jaka będzie reakcja jak na 2238 zrobią wipe :) hihihi...

--- End quote ---
Chcesz czegoś nowego? Zagraj sobie w FOG'a, pewnie też powiesz, że takie samo jak TLA, że ruskie i do dupy. Albo w sumie nie zagrasz i tak, bo na chwilę obecną jest to CBT ;p (ale i tak byś marudził, że nie fajne, że sa ruscy, że nie ma nic po polsku, itp, itd...)

marcek1989:

--- Quote from: jan0s1k on December 17, 2010, 03:49:53 pm ---Chcesz czegoś nowego? Zagraj sobie w FOG'a, pewnie też powiesz, że takie samo jak TLA, że ruskie i do dupy. Albo w sumie nie zagrasz i tak, bo na chwilę obecną jest to CBT ;p (ale i tak byś marudził, że nie fajne, że sa ruscy, że nie ma nic po polsku, itp, itd...)

--- End quote ---
Harnasiu a czy ja marudze na sąsiadów ze wschodu? Do nich kompletnie nic nie mam, tylko boli mnie to, że brakuje co niektórym kreatywności. Spoko mogą być 2-3 klony TLA czy Obka, twórcy skupiają się na czymś inny ok, ale nie może być tak, że każdy serwer wygląda tak samo.

Nie twierdzę, że to gówno, bo FOnline nie jest gównem ;) Gównem jest brak kreatywności, oryginalności i pomysłów. Uniwersum Fallouta ma w sobie potencjał, można dzięki temu stworzyć równie ciekawy świat, gdziekolkwiek indziej niż Kalifornia. Dlaczego by nie umieścić akcji na granicy USA-Kanada, albo gdzieś w Europie? Zapewne każdy z was byłby zaciekawiony. Nowe lokacje, miasta, bohaterowie, bronie i co najważniejsze na nowo moglibyśmy odkrywać świat i czerpać z tego wiele przyjemności.

Wszystkie pozostałe "servy" prócz 2238 i oryginalnego TLA nie wnoszą nic nowego pod względem fabularnym. Możecie pojąć, że są gracze, którzy chcą czegoś nowego, a nie ciągłe mielenie tego samego od 10 lat. Brakuje tylko, aby dodano quest "ratuj świat przed złym Mistrzem, albo Frankiem H." :)

jan0s1k:

--- Quote from: marcek1989 on December 17, 2010, 04:10:12 pm ---Harnasiu a czy ja marudze na sąsiadów ze wschodu? Do nich kompletnie nic nie mam, tylko boli mnie to, że brakuje co niektórym kreatywności. Spoko mogą być 2-3 klony TLA czy Obka, twórcy skupiają się na czymś inny ok, ale nie może być tak, że każdy serwer wygląda tak samo.

Nie twierdzę, że to gówno, bo FOnline nie jest gównem ;) Gównem jest brak kreatywności, oryginalności i pomysłów. Uniwersum Fallouta ma w sobie potencjał, można dzięki temu stworzyć równie ciekawy świat, gdziekolkwiek indziej niż Kalifornia. Dlaczego by nie umieścić akcji na granicy USA-Kanada, albo gdzieś w Europie? Zapewne każdy z was byłby zaciekawiony. Nowe lokacje, miasta, bohaterowie, bronie i co najważniejsze na nowo moglibyśmy odkrywać świat i czerpać z tego wiele przyjemności.

Wszystkie pozostałe "servy" prócz 2238 i oryginalnego TLA nie wnoszą nic nowego pod względem fabularnym. Możecie pojąć, że są gracze, którzy chcą czegoś nowego, a nie ciągłe mielenie tego samego od 10 lat. Brakuje tylko, aby dodano quest "ratuj świat przed złym Mistrzem, albo Frankiem H." :)

--- End quote ---
Jak mi powiesz, co wprowadza do "fabuły" serwer 2238 to Ci postawie piwo ;p 2238 nie ma fabuły...

marcek1989:
Może i nie ma, ale ma "świat". Serwer 2238 różni się od TLA, spójrz na niektóre lokacje i inne aspekty np. piekiełko i dominacja hubologów. Ot mi chodzi, aby "servy" miały w sobie coś innego. Przeczytaj mój post nad tobą i zrozum ;)

Mod.
SLD, mi nie chodzi o napierdalanke z avangerów tylko o to, że Requiem mógłby być bardziej oryginalny.

LSD:
marcek ty chyba nie wiesz o czym mówisz, requiem nie jest stworzony dla idiotów którym trzeba powiedzieć ' bierz miniguna i zabijaj ' . Tutaj gracza tworzą fabułę, to jest o wiele ciekawszy serwer pod względem RP niż 2238.

Na requiem są frakcje hubologów, mutantów. Tutaj tego nie ma.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version