Other > Zaginione holotaśmy

FOnline Requiem

<< < (7/30) > >>

Hardcore:
Wiesz jakie bedzie ? :P pewno wszyscy wroca a potem max po 2 miesiacach pojda sobie na inna sevy czemu ? bo bedzie ze to jest nudne albo cos innego wiec nie masz sie czym podniecac ... jak nie wiezysz to podagac z polska obecnie nie grajaca na 2238

Stalojsky Vladimir:
W sumie to Marckowi, Saumax, Schwartz (przepraszam, ale nie wiem czy wasze ksywki się odmieniają) trzeba przyznać racje. Wydanie SDK spowodowało rozmnożenie się kopii serwera The Life After, co z jednej strony może być dobre, bo przecież jest coraz więcej serwerów. Z drugiej jednak strony przydałoby się, aby owe serwery były zróżnicowane i oferowały coś innego. Wtedy gracz mógłby wybrać serwer, który najbardziej mu się podoba, a nie co miesiąc przechodzić z kwiatka na kwiatek. Jestem za tym, aby było dużo serwerów, ale niech chociaż będą się od siebie różnić. Jeśli ktoś zna jakikolwiek serwer role play to proszę o kontakt.

Stalojsky Vladimir.

vilaz:
Saumax położyłbym kilka twoich minusów z bardzo oczywistych powodów, (Traderowski czytaj to>> (wydają się one nieco na siłę wyszukiwane)) ale nie chcę się pakować w kłótnię.

4Th Requiem to jest po prostu inny serwer od 2238, dlatego postanowiłem go sobie zwiedzić ...i mi się spodobał. Od początku mówiłem, że jest to dla mnie krótkotrwała alternatywa od 2238 ale teraz mój pobyt może się tam przedłużyć. Oczywiście, że zaraz po updacie/changelogu/wipie etc. wpadnę tutaj spowrotem gromem. Powiew świeżości z 2238 jest najlepszy. Zmiany są zawsze odczuwalne i zazwyczaj bardzo przyjemne, tyleże rozgrywka jest nieco wolniejsza. Ogólnie 2238 daje wrażenie najbardziej zadbanego i nieustannie rozwijającego się serwera. To tylko moje wrażenie i moje odczucia na ten temat, nie będę się wykłócał o moje i mojsiejsze racje.

traderowski:

--- Quote from: Saumax on December 17, 2010, 08:10:11 am ---
hmmm ja tu widzę na siłę wymyślone plusy, jeżeli chcesz mogę również na siłę wymyślić dwa razy tyle minusów

--- End quote ---

vilaz przecież on pisał te minusy na siłe jak plusy ten hardkor :P

Saumax:
nie martw się aby ze mną popaść w kłótnie musiał by być gruby flejm, a co do tematu, te minusy są tak samo z dupy wzięte jak te plusy, chociaż według mnie nie wszystkie minusy są wyssane z palca w przeciwieństwie (oczywiście według mnie) do plusów

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version