Other > Zaginione holotaśmy

FOnline Requiem

<< < (5/30) > >>

GuitarGuy:
Teraz tylko by wystarczyło wyczaić gdzie można zapłacić byleby w Hellu nie zrespawnować się, no i jak dostać się do tego sprzedawcy z tego normalnego Replication Center, nie tego dla dłużników (zwanego Hell). Bić opłaca się najlepiej skorpiony te wielkie. Za strzał z bazooki w całą grupę jest ~2000 xp.
Jak ty zdobyłeś skóry gekona i brahmina ?

DocAN.:
W Hellu są terminale, tam wpłacasz kasę.
Skóry zdobyłem na karawanach.

GuitarGuy:
Dzięki, już kończę zbierać ten stuff, tylko mi skór brakuje :>
Co do info można jeszcze dodać że do handlowania itp. wystarczy 1 punkt charyzmy, ale już wtedy nie weźmiesz kogoś ze sobą.
Co do enco z SMG, Hunting Rifle i 10mm Pistol leżącym na takim to zajebista sprawa - wystarczy że masz szczęście i na parę z kolei wpadniesz, to już możesz kupić miniguna i metal armor :)

EDIT:
Dzisiaj wpadłem do Klamath, zobaczyłem żółwie ubrania to z automatu schowałem się za zasłoną, ale ku wielkiemu zdziwieniu rusek poszedł po CA dla mnie (sic!). A już się domyślałem rychłej śmierci. Bardzo mały odsetek PK tutaj jest, co mnie bardzo cieszy :)

Saumax:
zgadzam się z Marckiem i Schwartzem, nic nowego tam nie widzę toż to to samo tyle że kilka dodatkowych feature się pojawiło, co do craftingu odpowiem na słowa "inny znaczy gorszy?" tak w tym przypadku ewidentnie crafting jest straszliwie dupny i nielogiczny

--- Quote ---+ jest inny od TLA , OBT2 i 2238
+ nowe perki
+ nowe bronie
+ bardziej zbalansowane
+ przebudowane lokacje
+ Dev team jest aktywny
+ system wspiera zorganizowane grupy
+ da sie dogadac z rosjanami
+ mozesz spokojnie grac kim chcesz tam nie ma problemu z zalatwieniem troche stuffu
+ jest jakiekolwiek RP
+ wiekszosc organizaji nie wspiera PK i innych zlych uczynkow
+ jest wmiare spokojnie w miastach
+ sa tez dobre akcje PvP ( jest ez wiecej mozliwosci w tym zakresie )
+ sa jaskinie (odpowiedniki namiotow ale bardziej pro i ciekawsze )
+ jaskine z enco sa bardziej zywsze
--- End quote ---

hmmm ja tu widzę na siłę wymyślone plusy, jeżeli chcesz mogę również na siłę wymyślić dwa razy tyle minusów

Hardcore:
Dajesz ,  wymysl ich wjecej niz ja plusow :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version