Programik służy do prostego sprawdzania jak bardzo słaby w walce jest nasz build. Za jego pomocą można też sprawdzić teoretyczną skuteczność broni i amunicji względem wybranego pancerza czy też przeciwnika.Program zawiera wbudowaną tablice krytyków (Critical Table), tak więc wszelkie obliczenia skuteczności krytyków oraz częstotliwość ich występowania jest obliczana tak jak w grze.Program posiada wbudowane algorytmy obliczania obrażeń zgodne z mechaniką gry Fonline 2238 (zgodność ponad 95%, osiągnięta na tyle , na ile udało mi się wyciągnąć od devsow informacje o "funkcjach bojowych").Program jest nieukończony, ciągle go poprawiam, rozbudowuję, ulepszam itp.Finalna wersja programu, czyli estetyczna, intuicyjna w obsłudze i godna pochwalenia się nią, na długo pozostanie w sferze marzeń.Brak mi chęci, czasu i pomysłów, nigdy nie umiałem pisać estetycznych, intuicyjnych w obsłudze programów, gdyż wymaga to sporej ilości czasu.Mam jednak nadzieję, że spełni oczekiwania graczy zainteresowanych mechaniką gry i będzie pomocny w testowaniu broni oraz podczas rozwoju swojego builda a także zaspokoi ciekawość tych bardziej ambitnych.
E, stare to, uzywam tego od dlugiego czasu - bardzo nieaktualne. Krytyki zle dzialaja itp.
Program bardzo ciekawy szkoda tylko że ma nieaktualne dane.
Pierwsza publikacja? Ten program mial kazdy kto w jakikolwiej sposob mial stycznosc z LAW.
Umożliwia ich edycje, więc w czym problem? Wszystkiego nie można mieć.
Aktualna wersja jest nieaktualna
Hah, miło w końcu zobaczyć to cudeńko opublikowane