Other > Zaginione holotaśmy
NOWE PERKI POCZĄTKOWE
maszrum:
chyba zabardzo was poniosla wyobraznia, to fonline2238
vilaz:
--- Quote from: maszrum on November 30, 2010, 12:41:13 pm ---chyba zabardzo was poniosla wyobraznia, to fonline2238
--- End quote ---
Sztandarowy "kontrargument".
manero:
Jest dużo istniejących i nieużytecznych perków i traitów a wy chcecie dodawać nowe? Bezsensu. Poza tym wśród zaproponowanych nie widziałem niczego użytecznego i godnego akceptacji devteamu(wytłumaczenie dla graczy PvP) albo klimatycznego(dla graczy RP). Szkoda zużywać klawisze od klawiatury na ten temat.
--- Quote from: vilaz on November 30, 2010, 01:25:23 pm ---Sztandarowy "kontrargument".
--- End quote ---
Tak jak MSH napisał, to FOnline 2238, dla przypomnienia dodam, że naprawienie perka BRoF zajęło 5 mcy. A wy o dodawaniu nowych ;D
Serey:
@manero: Nie o dodawaniu nowych ale zastąpieniu tych nieużywanych i niepotrzebnych właśnie jest mowa, więc wyluzuj.
@vilaz: Z Wu-Shu chodziło mi żeby bez broni było. Co do balansu... nie jest to rzecz prosta, ale moża się nad tym zastanowić. Kompromis nie jest wcale trudny do osiągnięcia.
@grzybek: Pff, i co z tego, że wyobraźnia ponosi? Co z tego, że wporwadzenie nowych Traitsów, przynajmniej teraz, jest nierealne? W końcu devi wezmą sie za takie rzeczy, a chyba lepiej żeby mieli już gotowe koncepcje do testowania, niż dopiero się nad takowymi zastanawiali. Capiche?
Hardcore:
mhmmm dla mnie to czy zaporzycza te pomysly devowie z 2238 czy z jakiegos innego serva sie nie liczy sadze ze jak ktos przeszukuje to forum to na 100% znajdzie jakies fajne pomysly na rozwiazanie problemow , a tak to my mozemy niszczyc nasze klawiatury ^^
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version