fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 22, 2024, 10:40:23 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: [1] 2

Author Topic: jak dobrze zaczac gre  (Read 2530 times)

Gibzzz

• :)
jak dobrze zaczac gre
« on: November 09, 2010, 06:08:33 pm »

mam pytanie jak mam dobrze zaczac gre?
Re: jak dobrze zaczac gre
« Reply #1 on: November 09, 2010, 06:44:53 pm »

Przejdź F1 i F2, potem próbuj z FO.
« Reply #2 on: November 09, 2010, 06:48:47 pm »

wymysl sobie dobry build, zaplanuj go az do 21 lvla, razem z profesjami(unikalne wymagania) oraz perkami(tez mają rózne wymagania) - zebyc mial na 21 lvl z 180-200 hp, dobre polaczenie to SG crater lvl 3 + Armorer lvl 1 lub na odwrot(albo 2 +2) zreszta poszukaj builda w odpowiednim temacie
zbieraj kupy - bedziesz miec kapsle
wynajmij mieszkanko
składuj itemki z questow, encounterow, od graczy w mieszkanku
crafc ammo, bronie i pancerze, składuj w mieszkanku,
wyexp troche postac, zeby dala rade zabic brahminy w encounterze
zabij 10 brahminow zgarnij hide i postaw namiot, skladuj itemki w namiocie
wbij 21 lvl i badz masterem pustkowi
« Reply #3 on: November 09, 2010, 06:55:28 pm »

Tak tak, najlepiej nich zrobi SG burstera z 3lvl armorera. Będzie dostawał w pierdol od graczy bo crafter ma marne szanse z graczami pvp ale mi to się podoba bo będzie przecież przynosił darmowy stuff :)
« Reply #4 on: November 09, 2010, 07:06:39 pm »

zbieraj kupy - bedziesz miec kapsle
Gorszej rady nie mogłeś dać ;o
Tak tak, najlepiej nich zrobi SG burstera z 3lvl armorera. Będzie dostawał w pierdol od graczy bo crafter ma marne szanse z graczami pvp ale mi to się podoba bo będzie przecież przynosił darmowy stuff
Zgadzam się w 100%. Crafcić się nie opłaca w ogóle, najlepiej od razu zrobić bojówkę i zdobywać stuff poprzez farm.

Gibzzz

• :)
« Reply #5 on: November 09, 2010, 07:08:52 pm »

chodzi mi oto skad na poczatku tu mam wziasc eq bo mnie wszystko i wszyscy rozwalaja

headshot

• Killian
« Reply #6 on: November 09, 2010, 07:14:05 pm »

Poznaj tajniki języka angielskiego. Wszystko w FOnline jest takie proste, że aż się dziwię, że ludzie pytają o takie rzeczy. Jeśli nie grałeś wcześniej w Fallout 1 ani Fallout 2 to polecam przeczytać maunal i kilka poradników tutaj na forum, w końcu dla kogoś to jest pisane.

Jeżeli jesteś totalnie zielony to pobiegaj nieco po południu, tam możesz spotkać więcej graczy, a wszystkie miasta są pilnowane więc jest względnie bezpiecznie by poznać podstawy i nabrać obycia. Z czasem pobiegaj sobie na północ, gdzie jest więcej do zdobycia, ale też większe ryzyko, że oberwiesz. Przede wszystkim jednak musisz sobie załatwić jakąś budę, więc brahminy drżyjcie!
« Reply #7 on: November 09, 2010, 07:22:08 pm »

chodzi mi oto skad na poczatku tu mam wziasc eq bo mnie wszystko i wszyscy rozwalaja
« Last Edit: November 09, 2010, 07:35:35 pm by Dozer »
« Reply #8 on: November 09, 2010, 07:47:07 pm »

Ludzie, poco odpisujecie na takie durne tematy, które mogą stać się idealnym miejscem na troll war ;) AUTORZE kolejnego, jakże ciekawego tematu wiem, że jesteś jeszcze młody i nie musisz się tego wstydzić, ale czy nie możesz przejrzeć paru tematów z obrazkami i sam czegoś się dowiedzieć? Wiem, że szukanie jest nudne i meczy bardziej niż napisanie kolejnego tematu. Jak już nie umiesz niczego znaleźć to napisz chociaż to kolejne pytanie w jednym temacie, a nie dziesięciu.
Jeśli chcesz zarobić trochę pieniędzy to napisz ogłoszenie w dziale "SZUKAM PRACY" ;)
« Reply #9 on: November 09, 2010, 07:51:58 pm »

Elo  Gibzzzja ci moge pomoc z itemami , bo mam pare z bratem i kolegom ale dopiero co zaczelismy grac znowu . Jak chcesz to napisz do mnie priv i gg podamy itd . Ja szukam innych serwerow  bo sa ponoc inne lepsze ze jest duzo sprzentu na poczatku gry itd. ponoc da sie zrobic wlasnego priva tylko nie wiem jak ???
PEJA KRÓL HIP HOPU!
« Reply #10 on: November 14, 2010, 12:08:02 pm »

Najlepiej sobie zagraj w F1 lub F2 żebyś przyswoił sobie tę grę potem wymyśl sobie jakiś bulid i zrób postać w FO i możesz grać
tylko uważaj na złodzieji bo dość często będą się kręcili przy tobie gdy cie nie ma przy kompie  ;)

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #11 on: November 14, 2010, 12:38:50 pm »

Ludzik wymyślony na podstawie F1/F2 jest kompletnie nieprzydatny (w najlepszym razie) w realiach FO.
Nie biegaj za stadem.

« Reply #12 on: November 14, 2010, 12:42:03 pm »

Ale ogólna mechanika gry jest ta sama. Z resztą, F1 i F2 są na tyle zajebiste, że można je polecić :P
« Reply #13 on: November 14, 2010, 04:04:41 pm »

No oczywiście że char z F1 i F2 to badziew bo po co ci reotryka w grze MMO w której nawet nie ma zapotrzebowania na używanie tego skilla

Tomowolf

• Cute Kittens and stuff.
« Reply #14 on: November 14, 2010, 05:41:21 pm »

mam pytanie jak mam dobrze zaczac gre?
Najpierw zrób kupę - potem zjedz sniadanko (kolejność dowolna) potem uruchom swój komputer - i kurna załóż kapcie, następnie usiądź wygodnie na fotelu (Nie stój przy nim tylko usiądź) I poszukaj kurs.....kure.....kusrorem myszki - no tego skróta od FOnline - następnie idz do łazienki i sprawdź czy ciebie tam niema - na koniec, jeżeli jesteś już bezpieczny (nigdzie nie chodzą zombie inne plugastwa) możesz spokojnie "dobrze" zacząć grę!
h
Pages: [1] 2

Page created in 0.084 seconds with 22 queries.