Other > Zaginione holotaśmy

Problem z uruchomieniem gry

<< < (2/4) > >>

marcek1989:

--- Quote from: TheRiot! on November 06, 2010, 01:30:57 pm ---jak odinstaluje grę z kompa, to JAK MA ZADZIAŁAĆ?

idiota...

--- End quote ---
To chyba drugi raz zainstaluje nie? :> Jemu pewnie chodziło o reinstall, ale źle się wyraził. Kto tu jest idiotą...  :)

TheRiot!:

--- Quote from: marcek1989 on November 06, 2010, 01:50:31 pm ---To chyba drugi raz zainstaluje nie? :> Jemu pewnie chodziło o reinstall, ale źle się wyraził. Kto tu jest idiotą...  :)

--- End quote ---

kotku, zobacz. Oceń jego posty.

jan0s1k:

--- Quote from: TheRiot! on November 06, 2010, 04:06:09 pm ---kotku, zobacz. Oceń jego posty.

--- End quote ---
Riot nie odpowiadaj na zaczepki osób/kont które zostały założone w tych samych minutach co postowały, zwykła prowokacja..

Radioactiv:
Mam właśnie ten sam problem, zrobiłem update sterowników, reinstal Fallouta 2, reinstal Fallouta online... i wciąż nie mogę odpalić ;/ mam windowsa XP SP2

Kirkor:

--- Quote from: TheRiot! on November 06, 2010, 04:06:09 pm ---kotku, zobacz. Oceń jego posty.

--- End quote ---
Obvious troll is obvious.

Co do tematu:
Tak jak było wspomniane, przeanalizuj dokładnie kroki, opisane w tym temacie

- Po aktualizacji wykasuj z folderu "data" plik o nazwie "94.23.237.127.2238.cache"
- Potem w folderze FOnline otwórz za pomocą notatnika plik o nazwie :FOnline.cfg" i zamień linijkę "PatchDatPath=fonline.dat" na "PatchDatPath=faction.zip"

Powinno działać. Jeśli nie, to pogrzeb w configu i sprawdź czy dobre jest IP servera i wszelkie ustawienia. Zobacz czy masz dobrze ustawione w configu master.dat i critter.dat.
 Jeśli i to nie pomoże, to rzeczywiście reinstall...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version