Other > Zaginione holotaśmy

Problem z uruchomieniem gry

(1/4) > >>

Antinua:
Mam taki problem. Zaktualizowałem poprzez lanuchera fallouta i gdy naciskam "PLAY" to pojawia mi się ekran (z gry taki jak zwykle) i nagle znika i jestem w lanucherze, mam win7. Przed tym updatem wszystko mi pięknie działało. Uruchomiłem jako administrator, włączyłem tryb zgodności i dalej nic. O co chodzi, co się dzieje ?!?

Dark Angel:
sa podobny tematy . Prosze cie poczytaj i tak napisz posta !

Stalojsky Vladimir:

--- Quote from: Dark Angel on November 06, 2010, 07:07:09 am ---sa podobny tematy . Prosze cie poczytaj i tak napisz posta !

--- End quote ---
Co jest złego w zakładaniu nowego tematu? Antinua założył nowy temat z prośbą o pomoc, więc trzeba postarać się mu pomóc, a nie wypisywać błędne sugestie od niechcenia.

Antinua myślę, że powinieneś na spokojnie przeanalizować sobie kroki, które trzeba wykonać do poprawnej aktualizacji gry. Nie jest to wcale trudne jakie może się wydawać, jeśli chodzi o zmiane linijki w pliku FOnline.cfg. Sam jestem posiadaczem najnowszego systemu i nie miałem żadnych problemów z aktualizacją. Proponuję abyś spróbował włączyć grę przez FOnline.exe, może to pomoże.

kazixxs10:
moze odinstaluj gre czy cos i bendzie dzialac . ja mam xp i mi dziala gra

TheRiot!:

--- Quote from: kazixxs10 on November 06, 2010, 12:57:55 pm ---moze odinstaluj gre czy cos i bendzie dzialac . ja mam xp i mi dziala gra

--- End quote ---

jak odinstaluje grę z kompa, to JAK MA ZADZIAŁAĆ?

idiota...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version