Other > Zaginione holotaśmy

Serwery RPG (Role Play Game)

<< < (6/9) > >>

mambuk:
korzystając z okazji zapytam... na jakim poziomie są prace? tzn ile zostało do otworzenia wstępnej wersji na testy?

KerUr:
ważne ze są i to mi wystarcza za odpowiedz na twoje pytanie, znajdź temat Janusza.twojego.przyjaciela a może będziesz w tanie pomóc i wejść do 2077 wcześniej 

mambuk:

--- Quote from: KerUr on December 26, 2010, 12:45:24 pm ---ważne ze są i to mi wystarcza za odpowiedz na twoje pytanie, znajdź temat Janusza.twojego.przyjaciela a może będziesz w tanie pomóc i wejść do 2077 wcześniej 

--- End quote ---
ze względu na mój charakter, wolałbym konkretniejszą odpowiedź, a sprawa pomocy, to zupełnie odrębny temat...

SPaCe116:
Super, ze wyszla taka inicjatywa.
W koncu bedzie mozna naprawde pograc, bo poki co to Role Play istnial tylko w naszej jaskini, w gangu ; )
Czekam ze zniecierpliwieniem

headshot:
Może to zbyt szybkie pytanie, ale chciałbym zapytać o frakcje NPC. Będą przewidziane?
Tzn. Czy będzie możliwość dołączenia do Bractwa Stali, Jedności, Policji Hubu, Zwiadowców z Junktown, Regulatorów, Brzytw, czy Khanów?

Rozumiem, że wrócą stare, dobre, duże Radskorpiony, tak?

Przez wzgląd na brakujące animacje, nie będzie możliwości zostania ghulem albo super mutantem?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version