Other > Zaginione holotaśmy

Wasteland polis

<< < (14/15) > >>

Aves:
Theriot,  wlasnie z takimi ludzmi nie lubie grac,  bo tacy ludzie " don't get any.."

sprawdz w urban dictionary

TheRiot!:

--- Quote from: Aves on October 25, 2010, 09:58:45 pm ---Theriot,  wlasnie z takimi ludzmi nie lubie grac,  bo tacy ludzie " don't get any.."

sprawdz w urban dictionary

--- End quote ---

niestety, świat nie jest taki jaki chcesz żeby był. A wszystko da się wykorzystać w dobrym i złym celu.

Kamilos93:

--- Quote from: jan0s1k on October 26, 2010, 02:47:05 pm ---nah... piszę z małej litery tylko i wyłącznie jeśli nie mam szacunku do osoby do której pisze ;)

lub gdy się spieszę i nie mam czasu na pisanie małych i dużych literek ;p

--- End quote ---
Co to ma znaczyć że nie masz czasu na poprawne pisanie postów. To jest forum a nie czat! W dodatku twoje jedno linijkowe wpisy nic nie wnoszą tak jak wcześniej napisałem. Radzę ci potrenować tworzenie dłuższych wpisów na temat a nie ciągle pisać po jednej linijce i z małej litery. To że wymyśliłeś sobie, że piszesz tak a nie inaczej, bo nie masz "szacunku" do drugiej osoby świadczy tylko o twoim intelekcie i braku znajomości podstawowych zasad, które powinieneś umieć w wieku 5-6 lat ;)

--- Quote from: Cameleon on October 25, 2010, 09:23:08 pm --- Rok temu bylo 2-3 razy wiecej  graczy online co dzisiaj.. To wyobraz sobie jak miasta wtedy wygladaly.. Teraz wiecej osob zna ta gre , bo minal rok.. Mimo to jest graczy ile jest.. No coz , tutaj devowie maja glos :)

--- End quote ---
Widocznie gra jest nudna skoro jest mniej graczy niż było. Najlepszym sposobem będzie ograniczenie liczby miast, ja tak bym zrobił ale skoro developers nie chca to już ich sprawa.

TheRiot!:
kurwa wlasnie, to forum a nie lekcja j. polskiego drogi Kamilu. Jezeli pisze " gdzie sa junki " to nie chce w odpowiedzi dostac dziela sztuki tylko kurwa   PROSTA ODPOWIEDZ NA PYTANIE. Jezeli dla ciebie jest to nie do ogarniecia to spierdzielaj na sweet brokacik. ::)

Tomowolf:
Rok temu było tyle samo graczy - tylko było więcej postaci załączonych (mowa tutaj o multi clientach ;p).

Co do polis powiem krótko - są osoby które chcą żeby takie coś powstało - a są osoby które będą chciały 100% z tego + jeszcze więcej.
Nie zmienicie ludzi - zawsze będzie ktoś, który nie będzie sięzgadzał z waszym zdaniem i będzie chciał was/nas zdeptać - proste.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version