Other > Zaginione holotaśmy

Wasteland polis

<< < (2/15) > >>

Hardcore:
a ja mowie usunac straz to na 100% by starczylo ^^ ew mozna bylo by ja mocno ograniczyc

maszrum:
pomysl sam w sobie jest bardzo dobry, powiem szczerze ze od dawno marzylo mi sie cos takiego w fonline, napewno gra dzieki temu stala by sie znacznie, znacznie ciekawsza! wiecej, uwazam ze tak gra powinna wygladac, ze gangi powinny rozwijac miasta zeby stac sie silnieszymi organizacjami. miasta i ich potecjal jest kompletnie nie wykorzystywany. ludzie zamiast w nich mieszkac jak by to pewnie mialo miejsce na prawdziwym 'wastelandzie' to boja sie do nich wejsc! ;)

usuniecie workbenchy z baz bylby napewno krokiem w przod, tylko tutaj pojawia sie jeden wielki problem - develpoerzy, czy im sie bedzie chcialo zmieniac az tak bardzo gre ktora i staje sie nudna po 2 tygodniach grania ? ;)

TheRiot!:
ale czajcie, nie ma workbenchów w bazach = każdy lata po miastach, okej.

tylko nie wierze zeby nie znalezli sie tacy co na sneaku sie zabunkruja w pokoju z workbenchem i sie czaic nie beda ;/

Dark Angel:

--- Quote from: John Ryder on October 24, 2010, 02:28:14 am ---Hahahah. Zyskałyby tylko gangi PK, a gra, jakże wkurwiająca, stałaby się jeszcze bardziej nie do zniesienia.

--- End quote ---

+1

#The Riot.
Samemu dasz rade przeciwko zorganizowanym PK? Nie.
A szczerze to wątpie ,żeby TTTLA czy kit wie kto ci pomógł.

maszrum:

--- Quote ---tylko nie wierze zeby nie znalezli sie tacy co na sneaku sie zabunkruja w pokoju z workbenchem i sie czaic nie beda ;/

--- End quote ---

dlatego gangi powinny miec prawdziwy interes w kontroli  i ochronie miasta, chociby nawet dostawac jakies profity za kazda wyprodukowana rzecz w miescie ktore kontroluja. taki przyklad

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version