Ten sam topic w dziale General Discussions, ale po angielsku, więc zamieszczę jeszcze tutaj po polsku jakby ktoś nie ogarniał ;]
Krótka historia na początek - gram w Fonline od około roku, jestem doświadczonym graczem PvP ale lubie też porolplejować... Jestem znudzony aktualnym Town Control, a roleplay praktycznie nie występuje na aktualnym stadium beta. Jedyna rzecz która wydaje się jeszcze interesująca to Hinkley, ale też zaczyna nudzić.
Mogę ci pomóc w karawanach, zabijaniu besti, eskortowaniu i podobnych misjach, wydaje się że PvE to jedyna pozostała interesująca rzecz na wastelandzie. Nie chcę żadnego lootu ani zapłaty, jedyne co potrzebuję to ammo (pomogę ci, ale nie będę kraftował tysięcy ammo dla wszystkich, to chyba oczywiste ;]). Jestem big gunnerem, od ciebie zależy której broni będziesz chciał żebym użył - 5mm, 223, 7.62, rakiety czy paliwo. Oczywiście jeśli chcesz być bezpieczniejszy, armor mile widziany, ale nie przymusowo.
Radio kanał - 2369, możesz także pisać na forum, czasami jestem w ncr i hub. Nick - DannyTheDog.