fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 22, 2024, 05:36:48 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: [1] 2

Author Topic: Pomocny wędrowiec  (Read 2953 times)

Pomocny wędrowiec
« on: October 16, 2010, 05:17:35 pm »

Ten sam topic w dziale General Discussions, ale po angielsku, więc zamieszczę jeszcze tutaj po polsku jakby ktoś nie ogarniał ;]

Krótka historia na początek - gram w Fonline od około roku, jestem doświadczonym graczem PvP ale lubie też porolplejować... Jestem znudzony aktualnym Town Control, a roleplay praktycznie nie występuje na aktualnym stadium beta. Jedyna rzecz która wydaje się jeszcze interesująca to Hinkley, ale też zaczyna nudzić.

Mogę ci pomóc w karawanach, zabijaniu besti, eskortowaniu i podobnych misjach, wydaje się że PvE to jedyna pozostała interesująca rzecz na wastelandzie. Nie chcę żadnego lootu ani zapłaty, jedyne co potrzebuję to ammo (pomogę ci, ale nie będę kraftował tysięcy ammo dla wszystkich, to chyba oczywiste ;]). Jestem big gunnerem, od ciebie zależy której broni będziesz chciał żebym użył - 5mm, 223, 7.62, rakiety czy paliwo. Oczywiście jeśli chcesz być bezpieczniejszy, armor mile widziany, ale nie przymusowo.

Radio kanał - 2369, możesz także pisać na forum, czasami jestem w ncr i hub. Nick - DannyTheDog.
« Last Edit: October 16, 2010, 05:24:11 pm by Samurai »
Re: Pomocny wędrowiec
« Reply #1 on: October 16, 2010, 05:35:21 pm »

Bardzo fajny pomysl ;)
Byc moze kiedys pomoc sie przyda bo sam wybralem droge wedrowca ;D

John Ryder

• Problem, Surf?
« Reply #2 on: October 16, 2010, 06:04:21 pm »

Byc moze kiedys pomoc sie przyda bo sam wybralem droge wedrowca ;D
To wędrowcy mają po 10 altów w tym 8 powerbuildów na BG z 250 hp? Widać moja wizja wędrowca różni się od twojej. A jedynego prawdziwego włóczęgę jakiego mi było dane poznać to Parano.
 - It's intended!
Typical FOnline roleplayers
« Reply #3 on: October 16, 2010, 06:07:26 pm »

John, bez flejmu w moim topicu proszę, możecie się kłócić w grze, na ircu itd, ale tematu nie zaśmiecaj. A moderatora prosiłbym o usuwanie takich postów, z góry dziękuje.

vilaz

• #1 Cat's Paw Fan!
« Reply #4 on: October 16, 2010, 08:02:53 pm »

Nie chcę się kłócić, chciałbym tylko użyczyć nieco obiektywnego głosu.

Twój topic? To jest forum, miejsce do dyskusji :P i wiem, że flame może być koszmarnie destruktywny. Nie odparłeś zarzutu JR tylko chcesz go usunąć. Not fair ^^

Równie dobrze można pomyśleć, że szukasz tutaj osób które ci zaufają a potem na tym stracą. Taki temacik pułapka, bo nie można się wypowiadać.

Pomysł dobry ale przekonaj mnie ;]
Polskie Pustkowia http://forum.newfmc.pl
« Reply #5 on: October 16, 2010, 08:26:52 pm »

Ale po co mam odpierać zarzut, który rzucił w kierunku Dark Angela? Lol :D Dlatego mówię, że kłócić odpierać zarzuty i co tam jeszcze chcą mogą robić a nawet muszą poza moim topiciem. I nie rozumiem co to ma do zaufania, proszę o usuwanie postów które rozpoczynają flame, co do samego topicu możesz się wypowiadać ile chcesz, o czym chcesz itd

vilaz

• #1 Cat's Paw Fan!
« Reply #6 on: October 16, 2010, 09:06:09 pm »

JR cytował DA ale godziło to w ciebie ^^. A sens w zaufaniu taki, że to przecież tobie zależy na RP ;]

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #7 on: October 17, 2010, 11:24:07 am »

Chyba was panowie trzyma ciągle kac po sobocie, skoro podejrzewacie Samuraia o niecne zamiary. Prędzej ja wstąpię do Czosnków, a ten, jak mu tam, Killy-Debilly będzie moim sensejem, niż on kogoś rozmyślnie zgwałci i obrabuje korzystając z forumowej "pułapki".

Nieufności na Pustkowiu nigdy za mało, ale w tym przypadku jest całkowicie nieuzasadniona.
Nie biegaj za stadem.

vilaz

• #1 Cat's Paw Fan!
« Reply #8 on: October 17, 2010, 12:25:04 pm »

Ukazuję punkt widzenia standartowego noobka, (jakim jestem przecież!) który Samuraia nie zna! :P

Daro

• Bang Bang Smash
« Reply #9 on: October 17, 2010, 01:03:48 pm »

Na jakiego typy karawany można się z tobą wybrać? Rozumiem, że Hub patrol, karawany NCR i NCR army z góry odpadają.
« Reply #10 on: October 17, 2010, 01:10:13 pm »

a gdzie poradzi sobie 21 lvl BG? Daro, powinieneś to wiedzieć.
« Reply #11 on: October 17, 2010, 01:21:00 pm »

Samurai , jak wyexpie BG to dam ci sprzet i pojdziemy na SF . Po polowie loota .. Wtedy napisze mile slowka o pomocnym podrozniku ;)
« Reply #12 on: October 17, 2010, 02:46:30 pm »

Daro, na wszystko, nawet NCR, tylko Hub odpada ;] Tylko dziwie się, że ty potrzebujesz kompana do farmienia, swoi nie chcą pomóc? :P

Dark Angel, to czekam z niecierpliwością ;]

Ojcze Wichuro, a czy jakieś twoje sieroty nie potrzebują takowej pomocy?

Daro

• Bang Bang Smash
« Reply #13 on: October 17, 2010, 06:06:08 pm »

Mam jedną postać niezrzeszoną z żadnym gangiem. Kto wie, może kiedyś wspólnie na coś zapolujemy...

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #14 on: October 17, 2010, 06:30:48 pm »

Ojcze Wichuro, a czy jakieś twoje sieroty nie potrzebują takowej pomocy?
Nie zaszkodzi spytać.

Jakbym zobaczył twoją kropkę na radiu, zajrzę z ciekawości.
Nie biegaj za stadem.

Pages: [1] 2

Page created in 0.088 seconds with 21 queries.