będzie za jakieś 10 godzin... :/
cwaniak, miłoo, a gnoje w stylu dzieci neo nabijają.
a ja pytałem o KROWĘ.
a polaczek moderator gdzie był pytam, fajne donate lecą?
Od kiedy chciałem spróbować zabawy z TZW FALLOUTEM online byłem obrażany, doświadczyłem wycieczek osobistych względem mojem matki,
polaczkowie majum neo., to wiem. Majum też zapewne PRAWIE wyższe z płtnych uczelni i są mocni, to wiem.
Słowo do tych, co są w stanie pojąć, jak wyglądała będzie neozabawa lada chwila.
Nie wiem ilu jest oldschoolowych userów komputerów, nick xoen może mówić paru osobom, jak widzę komputery od n-lat.
To, co widzę w tej grze , to czyste olewactwo userów przez osoby nibykontrolujące tą grę, gdyby to była płatna gra, ktoś MUSIAŁBY się czuć odpowiedzialny, ale tu nie ma miejsca na coś takiego..
Nie ma żadnej kontroli i cwaniactwo się rządzi.
Mamy darmiznę i gnoji.
Mamy gangi, klany cuda na patyku i nikt nie zauważy, iż KAZDY klan i 200+ WKURWIONYCH zabitych przez pk mogłoby znieść jakiśtam bbs z ziemi,
nie może.
Przyczyna jest prosta - silnik wspomaga zabawne śmieszne w konfrontacji pseudomocne klany - nie mozecie ich pozbawić NICZEGO.
Są nieśmiertelne, wieczne i chętnie przeobrażają userów na swoją modłę.
I lecą donates, to miłe, tylko zapytajmy - czym to skutkuje - skutkuje zwiększeniem możliwości jakichś chorych gangów, bo to chyba zrozumiałe, ze się zabuli, jeśli groza wyłączenia serwa nastąpi.
Ergo, proste, gangi majum sie dobrze.
Prosta odezwa do pewnej wąskiej rzseszy ludzi, którzy chcą pograć - od wipea nie BYŁO ZADNEGO update dla graczy, są jedynie zmiany dla GANGÓW, jak się zdaje.
Proste życzenie - bulcie i się bawcie, róbcie mi śmiech z mojej krowy, dzieciaczki.
Ja na was czniam, bawcie sie darmową z łąski daną grą.
Tyle.