Jeżeli zobaczę go w naszej bazie, choćby dla żartu, od razu przestawiam wszystkie merce!
Wieki temu, to musisz być już "trochę" stary... Dobrze mieć znajomych w przedszkolu? Jesteś jebanym pedofilem czy co?
Twoja stara szczeka na pociągi, nubie.
rozumiesz, jak to BOLI...
Narazie Alan, właśnie cię wymieniłem na Xoena, baw się dobrze z Red Dotami !
Ale jego krowa zagina czasoprzestrzeń zatrzymując serwer, który cofa taktowanie procesora i bateryjki w biosie, dzieki czemu sama znika.
Już nie jestem studentem, udało się obronić pracę magisterską w październiku. Przepraszam.Co mamy zrobić, jak nie przyjmujesz najprostszych tłumaczeń i ciskasz się jak ukłuta mysza? Pewnie był jakiś rollback, czyli cofnięcie czasu gry o ileś tam, przy okazji wrąbało twoją krowę i kilka tysięcy innych itemów. Straty będzie można oszacować, jak serwer się podniesie, bo teraz - niespodzianka - leży od kilku godzin.Skup się.
"wieki temu" przenosnianie wiesz kto to znajomy ? to sie nie wypowiadaj, to pewnie dlatego nie masz znajomych bo nie chcesz byc uwazany za "pedala" co ?
on z kambodży a Ty mu po łacinie...
Tak, nie chcę mieć znajomych z przedszkola, ale skoro ty ich szukasz tylko tam...
a kim ty kurwa jesteś by słowem wytrychem rzucać co post, siedzisz i pieprzysz, to ma być twój styl? słowo klucz i mamy HERO, lol.idź już i nie wkurwiaj.
Już to pisali kilkanaście stron temu, ale nie potrafił tego zrozumieć.