toola trzeba mieć w ekwipunku czy ręku?
Mam takie pytanie . Otóż jakiś czas temu dołączyłem do vault city jako citizen i niedawno dowiedziałem się , że aby zdobyć profesję small guns 3 należy wstąpić do raidersów . Po wstąpieniu do vault city organisation moja reputacja u nich spadła znacznie ( - 1900 obecnie ) . Chciałbym się zapytać czy jest jeszcze jakaś możliwość abym zdobył tę profesję ? Tzn. chodzi mi o to abym zdobył tą profesję i jednocześnie mógł później wchodzić do miast normalnie ( jako że z tego co wiem po wstąpieniu do raidersów reputacja u innych znacznie spada ) . I jeżeli jest to możliwe prosiłbym o podanie mi najlepszego rozwiązania w mojej sytuacji .
W ręku, w aktywnym slocie.Tool oraz Super Toolkit zużywają się po iluś tam naprawach - nie wiem po ilu, mój naprawiator zawsze ma zapas kilku sztuk w łapie. Na Super Toolkit szkoda złota, faile z 200% Repaira to naprawdę rzadkość.
Modoc, NCR, Vault City, NCR Rangers, Unity, BOS, Redding,Junktown and Broken Hills (Except some mutants) people (together with patrols and caravans of these towns) will shoot you on sight no matter what reputation you will have with them.