ale czy to ci się opłaca? wydasz 5k i i tak ci się ona zużyje :/masz tam chyba 500 skałek ;/
Mam pytanie dosyć istotne dla mojej obecnej postaci (small guns snajper "Terrorizer") odnośnie skilla Outdoorsman. Chodzi o to, że pierwszą postacią (Head) miałem tego skilla 142 i często wyświetlały mi się pytania czy chce wejść w encounter w którym jednym z uczestników oprócz NPC-w był gracz (wastelander). Następną postacią miałem skill powyżej 100 (ale niestety nie pamiętam ILE DOKŁADNIE a o to tu chodzi) i Perka Awareness i tutaj nie tylko wykrywałem encountery z graczami ale też dostawałem na czerwono NICKA gracza zamiast komunikatu "wastelander". A teraz Terrorizerem mam skill Outdorsman dokładnie 102, Perka Awareness i niestety żadnych spotkań z graczami. Pytanie: od jakiej wartości Outdoors (np. 110, 120) zaczyna się wykrywanie innych graczy na mapie? EDIT: (z ostatniej chwili ) dodatkowo proszę o polecenie jakiejś naprawdę dobrej snajperki (small guns) bo mam problem z wyborem sprzętu a przecież na ruskich trzeba jakoś polować... Z góry dzięki za odpowiedzi, Jack
@topicna 21 lvl sniper z huntingiem(od gustu zależy czy ze scopem, znam gości co wolą bez) i combat leatherem potrafi nieźle narozrabiać :>
Poza tym hunting rifle kosztuje tyle co nic
Ja tam jednak polecałbym energy snajpera. Niby trudniej zdobyć ammo, ale nie trzeba się pieprzyć ze skillem repair i niepotrzebnie w niego ładować to 120 skill pointsów. Poza tym, laser rifle ma większy dmg niż snajperka, a tylko o 5 mniejszy zasięg.