2)a) chciałbym sobie kupić bazę (czyli równocześnie założyć frakcję?), ale dokładnych wymogów nie mogę znaleźć. wiem, że trzeba mieć odpowiednią ilość kasy, ale zastanawiam się czy wystarczy być przy tym samemu, czy trzeba mieć ze sobą 1 lub więcej kompanów.b) czy po założeniu frakcji z bazą namioty wszystkich członków znikają?3) jeżeli mi się uda w końcu kupić tą bazę, to czy siostra bez problemu będzie mogła wejść do VC po doktora3? a może musi wcześniej wyjść z frakcji?
1) przy tworzeniu naboi 7.62mm potrzebne jest ammo facility terminal (czyli sierra) albo worchbenk with additional tools. moje pytanie tyczy się tego drugiego: czym są te additional toolsy? wydaje mi się, że chodzi o super toolsy, ale chcę być pewny, żeby nie wtopić kasy.
Pytanko, czy jest włączona opcja znikania namiotu?
Czy ktoś biegły w mechanice Fallouta jest w stanie powiedzieć czy perki typu "bonus ranged damage" oraz "living anatomy" dokładane są do obrażeń przed redukcja z traitsa "finesse" czy dopiero po niej. I jeszcze jedno pytanie: "jinxed" działa na wszystkie czynności w grze, czy tylko bojowe? I czy działa również na naszych sojuszników, czy tylko na tych co strzelają do naszej postaci? No i jak on się ma do do połączenia z finezją... Co mnie jeszcze nurtuje... Wiki pokazuje bronie/pancerze FOnline których produkować się nie da (np Gauss Rifle). Czy są one do zdobycia w jakikolwiek sposób?Te książeczki do profesji to się jakoś odzyskać, w przypadku utraty??