Taki bystrzcha i nie wyśledził, że prawie nikt ze stękających w tym temacie nie gra na 2238? Dziwne.
Znów temat zamkną. Zbanujcie proszę to dwunożne gówno i bawimy się dalej.Wizja serwera 2238 nasuwa się sama - taki raj dla Mad Maxów, z harshowatością, opustoszałymi miastami, mozolnym zdobywaniem pierwszej strzelby i tak dalej. Niewielka liczba graczy (niewielka w porównaniu do dni świetności z roku 2010) niczemu nie przeszkadza, a nawet pomaga, można się przenieść na jakiś darmowy hosting i odpada problem kosztów utrzymania serwera.Co, dobra wizja? Wymyśliłem ją przed chwilą na kiblu.
więc wychodzi na to że nie gracie ale i tak płaczecie typowy syndrom polaczka płaczka Dziękuję Bogu za każdy dzień spędzony w tym kraju....
Polska spolecznosc ma jakies swoje miejsce w postaci forum do tla mk2 aby wymienic sie infem ? Chce zaczac tam gre i mam kilka pytan. Zrobilem testowy char i godzine temu bylo ponad 300 osob na serwerze - to robi wrazenie.
Właśnie to pobiera jakoś tak dziwnie :/ No cóż, chyba ściągnę jeszcze raz tylko przez Torrenta, bd chociaż wiedział na 100% gdzie to mam, a z tym oby jednak się nie zapisało bo tylko miejsca na dysku mi ukradnie
Raczej nie, ale moze jak poprosisz moderatorow to zaloza, choc w sumie watpie. Jest maly dzial miedzynarodowy z 2-3 tematami i to w sumie tyle.
Liczyłem, że powstanie jakieś community bo bez wiki to tak troche ślepo grać tam - na początku jak już wyjdziemy na wordl map to jak i gdzie gromadzić swoje itemy, jest jakiś namiot czy coś w tym stylu, żeby nie latać ze sprzętem ?