opierdalanie lasek pewnie
Twoja stara szczeka na pociągi, nubie.
wolę to, niż twoja gejowską zabawe LOLLLLLLLLLLLL.HJak widzicie, są w naszym światku pedaly, co to na nic nie zareagują, MAUJUM net i nie ma bata.za 10 lat, gdy takie ścierwa Wam odbiorą JAKĄKOLWIEK ROZRYWKĘ w necie|(bo nie pojmą NIC), podziękujcie im.to będzie ten moment, gdzie zablulicie 2.5 k za phon, z 4k za kompa do NETU, i rynsztok bęzdzie rządził.gódzcie się nato, mili moi.
kto to impre?
Taki pan, z którym odbywałem najlepsze rajdy po Pustkowiu swego czasu. Ponieważ to zacny człowiek, zabierał do 9 osób na te wycieczki. Cycki z masłem, powiadam ci.
mam twoja krowe pod reka i nie zawaham sie jej uzyc !!
synku, zezwalam ci na WALENIE KONIA nad moim wątkiem ,skoro WŁADNI olali.rzundzisz.i Wichur, co ingoruje real tez ci przed pukaniem swej laski wejdzie w tyłek Boli go i będzie truł do rana, wiesz...jak TY.a ja mam co robić ,dzieci, i was walę.
O, jest i coś o rodzinie. Rozwijasz się.Cóż, jeśli zamierzasz nas walić, to faktycznie będzie mnie boleć odbyt. Moglibyśmy to przełożyć na jutrzejszy wieczór? Mam jutro trochę spraw do załatwienia i otarta śluzówka w intymnym miejscu może powodować pewien dyskomfort.
zdajesz sobie sprawę , że to będzie widzinae jako TYLKO poza lada moment?Grasz a wystarczyłóby powiedzieć: nie zrobiłeś NIC przeciw mie i grasz, Wichur?Płaski jesteś i to ty mnie budujesz, bo ja wiem, kim jestem.Chcez pogadać? ANI razu, polaczku, ci krzywdy nie zrobiłem.