Other > Zaginione holotaśmy
Fonline - inne projekty, serwery, gry
TheRiot!:
tylko że sweetaśna grafika bluesuita z filmu lexa jest beznadziejna a znając naszych kochanych devow to będzie shit.
modlę się o to, żeby było więcej ludzi ogarniętych, powstało więcej serwerów i był wybór ;o
jan0s1k:
--- Quote from: TheRiot! on October 13, 2010, 07:00:15 pm ---tylko że sweetaśna grafika bluesuita z filmu lexa jest beznadziejna a znając naszych kochanych devow to będzie shit.
modlę się o to, żeby było więcej ludzi ogarniętych, powstało więcej serwerów i był wybór ;o
--- End quote ---
jak w Tibii?
a jak napisałem oni wzięli te grafiki tylko do zrobienia filmiku..
TheRiot!:
wzieli, to znaczy że będzie to tak wyglądać, bo wstawianie innych grafik do filmu nie miałoby sensu.
jan0s1k:
--- Quote from: TheRiot! on October 13, 2010, 07:13:11 pm ---wzieli, to znaczy że będzie to tak wyglądać, bo wstawianie innych grafik do filmu nie miałoby sensu.
--- End quote ---
wzięli, gdyż chcieli na szybkiego zrobić filmik i mieć spokój ;p a nie wstawili innych grafik bo ich jeszcze nie zrobili? ;p
Wichura:
Długo jeszcze będziecie toczyć zaciekły bój o to, kto ma najdłuższego? Wasze wysiłki są daremne, tutaj moja fotka z rozbieranej sesji dla miesięcznika "Gejzer".
--- Quote from: Floodnik on October 13, 2010, 03:35:23 pm ---Po zmianach to będzie wciąż to samo FO co wcześniej tylko z inną grafiką postaci/mobków.
--- End quote ---
Wbrew pozorom ta "tylko inna grafika" to zajebiście duża różnica, przynajmniej dla mnie.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version