Other > Zaginione holotaśmy

Fonline - inne projekty, serwery, gry

<< < (5/15) > >>

vilaz:

--- Quote from: gracjan on September 28, 2010, 07:17:45 pm ---Ej jak daje to pobierz w tym programie to mi nie chce pobrac plikow jaki link ma byc bo może zły mam

--- End quote ---

Gracjan osobiście nic do ciebie nie mam, ale proszę. Odpuść sobie SDK, błagam odpuść sobie. Już widzę jak cały Q&A będzie zalany pytaniami. -_-

TommyTheGun:
Skoro nie masz zamiaru pomóc to po co raz za razem piszesz, żeby sam sobie to znalazł? Nie masz nic do powiedzenia w temacie, to nie pisz. Nikt nie zmusza Cie do przeglądania każdego tematu. Wulgaryzmów komentować nie będę, wszak to pustkowia.

TheRiot!:
O-o-on wr-rócił? T-tommy th-he gun? T-to napraw-wdę on?

A tak na serio, gracjan to rasowy troll w ukryciu. Męczy te forum pytaniami ' e co to jest master.dat not found? '

Ten koleo szukal poradnika w necie jak robic screeny! xdd

Wichura:
Tommy nubz0rze! Witaj byku!!111jedenaście
Gdzieżeś się podziewał?

vilaz:

--- Quote from: TommyTheGun on September 28, 2010, 10:26:09 pm ---Skoro nie masz zamiaru pomóc to po co raz za razem piszesz, żeby sam sobie to znalazł? Nie masz nic do powiedzenia w temacie, to nie pisz. Nikt nie zmusza Cie do przeglądania każdego tematu. Wulgaryzmów komentować nie będę, wszak to pustkowia.

--- End quote ---

Nie wykłucając się, po prostu czuję gdzieś głęboko w moim zatwardziałym serduszku, że pan Gracjan próbujący postawić serverek zamęczy nas na śmierć. No i tak jak mówi Riot, trolololo!

Nimniejszym ucieszy cię fakt, że pojemność magazynka w Tommy Gunie wzrosła o 10 pocisków, a burst traci ich o 2 więcej... ale to już pewnie wiesz ^^

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version