Other > Zaginione holotaśmy

ulubione miasto

<< < (4/7) > >>

gracjan:
TO to samo cHYba :P:P

TuX:
Hmm jeśli takie specyficzne kryteria podałeś to chyba dałbym głos na Reno. Wszystko tam jest świetne. Od wyglądu przez muzykę a na questach kończąc. Nie wiem jak wy ale ja miałem zawsze taki sam wzór na Reno. Robię 2 questy dla Mordino biorę trzeci i lecę do Salvatore. Następne robię wszystko do niego i gdy mi oferuje żebym się do nich dołączył odmawiam czego rezultatem jest wybicie wszystkich jego ludzi. Z powrotem do Mordino by też jego gang wytłuc, oczywiście po wcześniejszym zebraniu nagrody za Salvatore'a. Przyjmuje zlecenie od Bishopa a potem kontrpropozycje od Westina, ale zanim bishopa zatłukę to kładę obie jego kobiety na łożu (muehehe). A potem i tak dołączam do Wrightów.

Stalojsky Vladimir:
Kocham Modoc i ten zajebisty soundtrack... W Modoc zawsze jak grałem w drugą część Fallouta czułem się jakbym... był w prawdziwym, typowym mieście świata post apokaliptycznego. Gdybym robił własnego Fallouta czy FOnline moje miasta byłyby w podobnym klimacie.
Drugie ulubione miejsce to Katedra. Nie wiem czemu, ale w jedynce urzekła mnie swoim ciężkim klimatem i tymi fanatycznymi fanatykami Mistrza.

Kirkor:
Mój namiot

Dr. Parchir:

--- Quote from: Kirkor on October 27, 2010, 12:32:58 pm ---Mój namiot

--- End quote ---

od kiedy namiot zalicza się jako miasto?

--- Quote ---Miasto (od prasłow. *městьce, *mě́sto "miejsce", łac. civitas) – historycznie ukształtowana jednostka osadnicza charakteryzująca się dużą intensywnością zabudowy
--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version