fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 22, 2024, 06:09:33 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 ... 3 4 [5]

Author Topic: Jak zacząc gre?  (Read 9735 times)

Wichura

• High-Tech Troll
Re: Jak zacząc gre?
« Reply #60 on: September 07, 2010, 07:22:33 pm »

Nie pogra, bo grafika brzydka i za dużo czytania.

Przyjacielu, jakiego chcesz tego ludzika? Tylko błagam, nie odpowiadaj "snajpera", 3/4 świeżaków tak mówi.
Na początek zrób coś takiego:

pobiegaj, postrzelaj, ogarnij co i jak, a potem sobie produkuj bojówki.

Miałem takim biegać po wipe, ale wygrało Melee ze względu na swoje niezaprzeczalne zalety. Z wadami się pogodziłem :>
Nie biegaj za stadem.

ziomad

• Niko BELLIC kurwa, rozumiesz?!!
« Reply #61 on: September 07, 2010, 07:30:29 pm »

Kurcze nie wiem jakiego chce, bo nie wiem jakie są :P Kampić za bardzo też nie mam zamiaru. Co do czytania to mi nie przeszkadza, bo lubie czytać heh.

TuX

« Reply #62 on: September 07, 2010, 11:47:17 pm »

W Fonline raczej ciężko jest kampić snajperem. Prędzej bigguner z avangerem przy gridzie. To co zapodał Wichura wygląda dobrze na pierwszą postać. Pograj, nabierz doświadczenia a potem będziesz wiedział jaka postać ci odpowiada. Nie bój się eksperymentować i licz się z tym, że raczej prędzej niż później zginiesz. I to nie raz.

Fonline to gra dla wytrwałych
« Reply #63 on: September 08, 2010, 02:42:09 pm »

Ja bym ci radzil zrobic unarmed i small guns na poczatek . Potem weś repair , science , outdoorman itd;)
PEJA KRÓL HIP HOPU!

Saumax

• The one who challenges the sun
    • NRA Forum
« Reply #64 on: September 08, 2010, 05:03:22 pm »

zgodzę się z kazzixem że pierwsza postać nowego gracza powinna mieć unarmed i small guns z prostego powodu: nawet jak nie masz broni to i tak możesz coś zdziałać, jednak wymieniłeś 5 skilli chyba że mówisz o wielu postaciach
Mr. T używa kastetów ponieważ siła uderzenia przeciwnika gołą pięścią jest zbyt duża.

ziomad

« Reply #65 on: September 08, 2010, 06:59:18 pm »

ok to wezme small guns, unarmed i repair. Reszte zrobie tak jak na tym screenie :P Aaa i mam pytanie jak tu się zdobywa lvl i jak expi?

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #66 on: September 08, 2010, 09:18:37 pm »

Olej unarmed, najprostszą pukawkę typu 10 mm pizdolet robi się w kilka minut praktycznie ze śmieci.
Outdoorsman twoim przyjacielem, młody padawanie, mocno zalecane mieć co najmniej 150%~175%.
Nie biegaj za stadem.

Kombajn

• Ciśnij pompki, paziu.
« Reply #67 on: September 09, 2010, 11:06:56 am »

ok to wezme small guns, unarmed i repair. Reszte zrobie tak jak na tym screenie :P Aaa i mam pytanie jak tu się zdobywa lvl i jak expi?

Hmm...nie chce tu flejmować ani nic. Zastanawia mnie tylko po co mówicie mu to, co może wyczytać z wiki FO albo innych poradników umieszczonych na forum i HELO! one są po polsku, więc nawet się wysilać nie będzie musiał. Bo śledzę ten wątek i widać, że koleś leniwy i samemu mu się dowiedzieć nie chce.
Currently retired.

Saumax

• NRA Forum
« Reply #68 on: September 09, 2010, 11:09:13 am »

Kombajn, nie ma sensu się przejmować, to są najprawdopodobniej zwykłe prowokacje albo nalot wszelkiej maści pierdolonego gówniarstwa

PS: FOnline community schodzi na psy, coraz to więcej tylko płaczu na temat jaka ta gra popindolona jest oraz posty typu "elo gdzie zię kLikA aBy WaLidŹ z RuRzDżki?!?!?! HELP"

PS2: mam nadzieję że stare community z początku tej bety się nie wykruszy
« Last Edit: September 09, 2010, 11:14:05 am by Saumax »
Mr. T używa kastetów ponieważ siła uderzenia przeciwnika gołą pięścią jest zbyt duża.
« Reply #69 on: September 09, 2010, 04:40:49 pm »

Ja nadal uważam że to jest zwykła prowokacja - trolling.

ziomad

« Reply #70 on: September 09, 2010, 06:53:48 pm »

O co wam chodzi?? Nie jestem żadnym trollem poprostu znalazłem gierke i chce se zagrać. Grałem w dużo gier i ciagle gram w nowe bo lubie :P

vilaz

• #1 Cat's Paw Fan!
« Reply #71 on: September 09, 2010, 07:07:28 pm »

O co wam chodzi?? Nie jestem żadnym trollem poprostu znalazłem gierke i chce se zagrać. Grałem w dużo gier i ciagle gram w nowe bo lubie :P

Ujmę to tak. Po twoim stylu pisania można osądzić, iż jesteś raczej mlody. Mi to wcale nie przeszkadza, bynajmniej dopóki nie zaburzasz niepotrzebnymi postami, względnego spokoju na forum. Inną sprawą jest śmiesznie żalosny podpis pod avatarem (sam avatar póki co zrozumialy) i jeszcze cudaczniejsza sygnatura.

Nimniejszym równie dobrze można osądzić, iż jesteś trollem. Niepotrzebnym tworem cywilizacji internetowej, siejącym zamęt i dezinformację.

Ja jednak obstawiam przy tym, że jesteś tylko mlody ;) . Pisz, gadaj z ludźmi i baw się dobrze. A w grze nie daj się zabić lub oszukać ale pamiętaj o tym, żeby dobrze poszukać odpowiedzi na swoje pytanie, zanim je zadasz.
Polskie Pustkowia http://forum.newfmc.pl

ziomad

« Reply #72 on: September 09, 2010, 07:27:08 pm »

Dobra to usune avatar jak się nie podoba :P Sorki. Postaram sie nie robić zametu.

Saumax

• NRA Forum
« Reply #73 on: September 09, 2010, 07:40:35 pm »

śmiesznie żalosny podpis pod avatarem (sam avatar póki co zrozumialy)
czytanie ze zrozumieniem, sam avatar jest ok jednak podpis pod nim to... no cóż, ciężko znaleźć odpowiednią definicję ; ]
Pages: 1 ... 3 4 [5]

Page created in 0.127 seconds with 22 queries.