Other > Zaginione holotaśmy
Jak zacząc gre?
Pazoxi:
Rok 1998 lub 1999, obserwowałem jak kuzyn w "wojskowej zbroi w kasku" zabija hubologów w SF.
Potem on mi przyniósł oryginalną płytkę z Fallout 1 ale nie wiedziałem co robić bo to po angielsku było a ja z 10 lat max miałem ;P
Jak dostałem Fallout 2 to już nie wiem ale znam tą grę na wylot :] Co roku w Boże Narodzenie sobie instaluję i przechodzę, takie już to przyzwyczajenie :)
Tomowolf:
--- Quote from: Pazoxi on September 07, 2010, 03:57:21 pm --- Co rok w Boże Narodzenie sobie instaluję i przechodzę, takie już to przyzwyczajenie :)
--- End quote ---
przebiłeś mnie - myślałem że tylko ja tak robie ;D
Saumax:
--- Quote ---Co rok w Boże Narodzenie sobie instaluję i przechodzę, takie już to przyzwyczajenie
--- End quote ---
ja też muszę się do tego przyznać bo właśnie na boże narodzenie dostałem f2 jakoś w 2001 czy 2002 roku ;]
TuX:
Ja obie części Fallów miałem z CDA. Pierwsza część mi nie chodziła bo miałem zbyt wolny napęd CD, więc zacząłem od dwójki. Razem z bratem staraliśmy się rozgryźć ten angielski. Niestety nie spaczowaliśmy F2 i w pewnym momencie gra się wywaliła podczas zapisu przez co cały sejw został uszkodzony. Brat w przypływie wściekłości połamał płyte. F1 przeszedłem duużo później z tego powodu, że bałem się chodzić po Necropolis. Naprawdę mnie to miejsce przerażało.
Tomowolf:
Taa ile się strachu najadło jak się grało w Fallout 1 jak się miało 9 lat :P.
Non stop jakieś strachy i duchy i inne dziwy :D - tak myślałem - zawsze waliłem z Pancora - (w F2) bo myslalem ze to najlepsza bron w grze... jednak na Enklawie - się przekonałem że nie - wtedy zamieniłem się na...... pistolet laserowy ;D.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version