Other > Zaginione holotaśmy
TLA - wsytko "o"
KerUr:
TLA to obok 2238 i OBT2 serwer FO
Prosiłbym o opisanie jego "klimatu" i podanie wymaganych linków do plików (instalka) oraz adresów IP
Z mojej wiedzy wynika ze jest to serwer skierowany w stronę jakiejś formy RP z możliwością FOttlersów. Nadal obowiązuje lvl cap 21
cerberix:
IP adres (host) i port
Server TLA: 88.212.201.245 port 4000
Updater TLA: 88.212.201.245 port 4040
Lvl cap na TLA to 36.
Hardcore:
Ok no to TLA teraz ...
To zaczynamy :)
Klient : TLA mozna uruchomic na tym samym kliencie co 2238 :)
Cap LvL : 36
Dialogi : Czesc dalej jest po rosyjsku.
Gracze: Narazie rosyjski i angielski go dogania co do np polskiego to tez mozna trafic
Stuff: Jest tam zapewne lepszy niz na 2238 :)
Wazne: Tak jak na TLA nie ma TC sa tylko specialne miejsca ktore przejmujesz aby dostac stuff(Mariposa,Sierra i Katedra)
Mapa:Mapa jest z F2 ale jest tez Katedra ,jest ona nad Modoc, Atoll :)
Cechy szczegolne: W grze mozna postawic wlasne miasto(Geck city) + Lekkie zmiany wzgledem OBT 2 ,
manero:
Z tego co ja zauważyłem poza miejscami do handlu na mapie nie ma strzeżonych miast. Są jakieś nowe stworki. Przeciwnicy na encounterach nie biegną w Twoim kierunku tylko dumnie kroczą co wyglada dosyć zabawnie. Kiedy ktoś do Ciebie strzeli Ty również możesz wyłącznie kroczyć ;) Nie ma namiotów i możliwości kupowania baz, natomiast można zbudować własne miasto jak już Hardcore. Dozwolone są dual logi i inne tego typu zagrywki. Nie ma niektórych perków pomimo 36 level cap: better critical, sniper. Rozgrywka może się podobać jeśli ktoś znudził się 2238. Mi się nie spodobała.
Florek:
A jak wygląda sprawa z FoVem? Widać przez ściany? Max percepcja dotyczy tylko tej strony, w którą jest zwrócona postać?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version