Other > Zaginione holotaśmy
Inicjatywa kreatywna
DrapiChrust:
Może to nie jest najwłaściwsze miejsce do tego... ale ma ktoś pojęcie jak sprawić, aby mapper nie wywalał przy próbie zapisu mapy? Ponoć powinien być tam jakiś oddzielny katalog, czy cuś. Chodzi mi po głowie plan bazy, ale nie mogę go przelać na piksele :/
Parano:
Drapi, były już plany baz, były już plany miast, były już plany wszystkiego. Zapytaj co się z tym stało się. Jak mawiał pewien pan, który chciał zmieniać świat:
"W zimową porą będą szykować architekci plany budowy dróg, plany budowy dróg, podkreślam jeszcze raz, plany budowy dróg. A na wiosnę wyjdziemy z budową ulic i... ulic. Tak, i chcę bardzo bardzo to zrobić. Usprawnić w naszym mieście... Żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego."
Mapperem bawiłem się jakiś czas temu i nie miałem problemów z zapisywaniem.
A żeby nie robić całkowitego offtopicu spytam co z "Inicjatywą kreatywną"? Niektóre modele i projekty był naprawdę dobre. Z ciekawością obserwowałem wasze prace. Jest już ten zapowiadany filmik? Ewentualnie, czy dyskusja przeniosła się do innego tematu?
wrednypiwosz:
Też chciałbym to wiedzieć. A najbardziej to, po jaką cholerę robią jakiś filmik? Idea upada.
DrapiChrust:
No nie dadzą się człowiekowi twórczo wyżyć... >:(
Neuromancer:
http://fodev.net/forum/index.php?topic=2347.0
Teraz możecie zacząć działać.
"I hope the new news will motivate the community now to make moar and better 3d models. A lot weapons are needed to be done." Lexx
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version