Other > Zaginione holotaśmy

Inicjatywa kreatywna

<< < (47/57) > >>

SmartCheetah:
Te wasze blenderowe modele podobają mi się znacznie bardziej niż cokolwiek co zrobię w Wingsie (mimo że po pokryciu teksturami wygląda całkiem całkiem.
Chyba czas się zainteresować tym programem i na niego przerzucić.

Giemz:
Moze wlasnie to kwestia renderingu albo oswietlenia. I ostrzegam, nie wiem jak ten Wings ale Blender ma raczej upierdliwy interfejs do ktorego po prostu trzeba sie przyzwyczaic. Jesli wings moze exportowac model do czegos co obsluguje blender to mozesz sprobowac przerzucic i wyrenderowac. Jesli bedzie zasadnicza in plus to moze warto robic w Wingsie i eksportowac na zewnatrz. W sumie jesli ktos z tego bedzie chcial korzystac to raczej w formacie typu X.

Wujek czepialski:
-Hunting Rifle-
Świetny model :) Tylko wydaje sie ze jest pare niescislosci jesli idzie o proporcje z ikonka, ten uchwyt tak na oko ma taka sama grubosc jak onudowa mechanizmu a u Ciebie jeakies mniejsze :) Jakbys mogl sprobowac bardziej obrocic kamere zeby lepiej bylo widac porownanie bylbym wdzieczny. A poza tym to swietny karabin Ci wyszedl  8) Az sie chce postrzelac do raidersow.

SmartCheetah:
http://www.sendspace.com/file/8hsr0e
G11 w .x
Zobaczcie jak to u was wygląda + ew. możecie pobawić się z teksturami, bo mi to wychodzi... No, raczej nieciekawie. Może to przez tego wingsa albo brak wyobraźni - cholera wie. Podejrzewam że ograniczę się do robienia modeli a teksturowanie zostawię komuś kto to lubi albo lepiej się na tym zna. Zresztą - dobór tekstur będzie musiał być konkretny jeśli ma to przypominać sprite'y

Apropo łopaty, hunting rifle itp. - Bardzo mi się podobają. Tak samo zresztą jak reszta dotychczasowych modeli. Myślę że w pomniejszeniu wszystkie będą wyglądały genialnie :D
A jakieś postępy z samym ludzikiem? Zna się ktoś cokolwiek na animacjach? Bo jeżeli nie, to może zainteresuję się właśnie nimi, skoro ludzi od robienia modeli mamy paru dość konkretnych.

Giemz:
No jakby sie znalazl ktos kto wezmie bone model (po polsku to nie wiem jak) i go poprzesuwa zgodnie z animacjami z fallouta to zle by nie bylo. Ale trzeba miec modele niestety ;/

baaelSiljan:
z racji tego że model chłopka daleko fizycznie odemnie, tak sobie chciałem sprawdzić jak zrobić broń która mniej więcej dobrze będzie wyglądac z perspektywy, takie cuś mi wyszło (niby ak112):

około 115 polygonów (bo symetria jeszcze jest więc będzie mniej).

jak tylko wrócę na moje śmieci to modelem się zajmę (środa w nocy - czwartek)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version