Other > Zaginione holotaśmy
Inicjatywa kreatywna
Giemz:
W wersji dluzsze i jeszcze dluzsze, widok "z dali". Ale z perspektywy kamery pod ta rozdzialka to i tak nic nie bedzie widac. Wlasnie, wrzuccie postac :) moze ktos jakis pancerz wyrzezbi fajny. Ja sie tak ogolnie zabieram za melee weapony (wiem, ide na latwizne ale cicho).
SmartCheetah:
Reworked HK G11
Bardziej wierny temu falloutowemu aniżeli realnej wersji.
Tym razem bez blędów w modelu, łatwe do oteksturowania :) Później pewnie się tym zajmę. No i zostaje jeszcze oteksturowanie 10mm. Bozara póki co sobie odpuszczę, dopieszczając te dwa (I robiąć upgrade'owanego G-11)
87polys
Jak ktoś ma pomysł na teksturę do zapełnienia zarówno ciemniejszej jak i jaśniejszej części G-11 to niech tutaj wrzuca. Będzie z całą pewnością znacznie latwiej.
Giemz:
Dobra... wiem ze nie było to trudne ale i tak zrobilem. 42 poly.
Ja tekstury staram się zdejmować z ikonek. A potem solidny average i ew. noise albo jakies inne efekta. No ale robienie map UV troche zajmuje. No i nie wiem jak to dziala w Twoim programie.
skejwen:
--- Quote from: Giemz on February 07, 2010, 02:36:37 pm ---Dobra... wiem ze nie było to trudne ale i tak zrobilem. 42 poly.
Ja tekstury staram się zdejmować z ikonek. A potem solidny average i ew. noise albo jakies inne efekta. No ale robienie map UV troche zajmuje. No i nie wiem jak to dziala w Twoim programie.
--- End quote ---
42 poly? :>
Giemz:
32. 8+16+8 :) Wiem ze 24 by wystarczylo ale i tak nikt z kijami do pacania nie będzie biegał prawda?
Też raczej pro forma zrobione. I ten sześcian na końcu woła o pomste do nieba. Pewnie lepiej byloby walec wstawic ale i tak 70 poly juz ma.
Jak wyglada model chyba kazdy da rade sie domyslec :) A jak nie to tutaj mala podpowiedz. Rano moze wrzuce cos zamiast chamskiego screenshota.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version