Other > Zaginione holotaśmy
OBT2 serwer raz jeszcze
TheRiot!:
do takiego lvla jak 20-30 idzie fajnie expic w hellu, potem masz miodne enco z deathclawami i jest dobrze
Maciek:
no to powiedz mi jak wyjść z hell, jak na razie gram sobie 1 dzień i to miejsce jest obstawione bez względu na porę przez ruskich, którzy bez słowa zabijają każdego kto się tam zrespi. Efekt jest taki że respisz się za chwilę(bardzo długą) kilka hex obok i znów giniesz. Wszelkie próby(grzeczne i uprzejme) dogadania się z tymi osobnikami nic nie dają, więc gdzie tu większa uprzejmość niż na 2238 i co zrobił ten wojtuś? coś bardziej złośliwego niż ci z hell?
Zasady panujące na serv ogólnie fajne-przypominają trochę początki 2238-brak colldownów i szybkie relogi jednak jest tam kilka osób które skutecznie chcą odizolować ten serv-co skutecznie im się udaje.
cerberix:
--- Quote from: Maciek on September 15, 2010, 02:29:28 pm ---no to powiedz mi jak wyjść z hell, jak na razie gram sobie 1 dzień i to miejsce jest obstawione bez względu na porę przez ruskich, którzy bez słowa zabijają każdego kto się tam zrespi. Efekt jest taki że respisz się za chwilę(bardzo długą)...
--- End quote ---
Trzy minuty to nie jest aż tak długo. Dlaczego rosjanie zabijają każdego w Hell? Odpowiedź jest prosta - dla exp. Nie ma co wybiegać na pałe tylko pokombinować, przyczaić się i wtedy próbować wyjść. Co do zasad rozgrywki to jest to poprostu stare TLA, możesz się poczuć jakbyś cofnął się w czasie ;D.
Jak wyjść z HELL.
Maciek:
:P
cerberix:
Pomyliło mi się coś :P Masz odpowiedzi na naszym forum, a i filmik jak wyjść z Hell wyżej.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version