Other > Zaginione holotaśmy
OBT2 serwer raz jeszcze
Dark Angel:
--- Quote from: Shanna on September 13, 2010, 08:54:59 pm ---Dzięki za zaproszenie RUDA SUKO ale jestem obecnie inactive i nawet mnie nie ciągnie na to obt. Poprostu zabawne sa te teksty Satana który uważa sie za Strażnika texasu :P
Mówisz że na obt ludzie staraja się myśleć? w takim razie na 2238 grają same nie myślące tępaki?
Poprostu nie rozumiem twojej postawy tutaj... Wojtus czy gracjan chca zagrac niech graja maja do tego prawo. Jesli beda naprawde takimi trolami to na twoim miejscu bym się cieszyl... bedzie na kogo polowac, predzej czy pozniej się znudzą.
--- End quote ---
Jak uwazasz , to tylko takie malo wyzwanko jakby znudzil sie 2238. pozdrawiam :)
Hardcore:
Shanna: jaki Straznik texasu ? tylko Straznik piekla :P
wiesz nawet Floodnik dzis sie przekonal (tak sadze ze naprawde pk3mony na obt2 sa wysoce zbedne niszzca tylk porzaet i harmonie serva.
No obt2 jest inaczej :P tam stuff moze lezec na ziemi i NIKT ci go zapawne nie zabieze :)
maszrum:
to juz lepiej na tla pograjcie, tam sie przynajmniej cos dzieje.. obt2 to biedniejsze tla :o
TheRiot!:
@msh
ORLY? o.o
@topic
Hell jest wystarczajacym straznikiem. Byle debil bedzie probowal na chama przebiec obok turreta, natomiast gracz ogarniety sie nauczy na spokojnie omijac go ;)
vilaz:
--- Quote from: TheRiot! on September 13, 2010, 11:06:00 pm ---@msh
ORLY? o.o
@topic
Hell jest wystarczajacym straznikiem. Byle debil bedzie probowal na chama przebiec obok turreta, natomiast gracz ogarniety sie nauczy na spokojnie omijac go ;)
--- End quote ---
Prawda, na TLA ludzie czekaja na jednego szalenca z science a potem rzucaja sie do ucieczki. Na OBT sprawa jest setki razy banalniejsza. Druga sprawa też nie ma sensu wychodzic z Hell'a bo tam se mozna spokojnie poexpic ^^.
BTW. Podrzuci mi ktos mobka do expienia ? :D moje 7, 5 i 3x2 levele nie sa zbyt rozgarniete ^^
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version