Other > Zaginione holotaśmy

OBT2 serwer raz jeszcze

<< < (16/32) > >>

jan0s1k:

--- Quote from: gracjan on September 12, 2010, 08:45:13 pm ---Floodik dzieki :D :D :D Już pobieram.

--- End quote ---
NIEEEEEEEEEEEE KURWA! ^^

btw Satan masz może kontakt do Invisible albo dostęp do jego 300-400 lvlowych postaci? ;)
bo pamietam jak sobie z 10 lvli nabilem za zabicie raz jego 3 postaci ;)

Shanna:

--- Quote from: Hardcore on September 12, 2010, 08:37:26 pm ---Gracjan sry ale nie powiemy ci... i tak 3 sprawy :
1.Ty jestes tam nie proszonym gosciem .... fakt masz prawo ale wojtus tex mial i jak sknczyl ? :D
2. Wiesz nie chce ci nic mowi ale Came ma tak jagby 100 lvl  :P
3. Na servie jest tylko 4 powaznych polskich graczy :D Ja ,Came,Riot i Pazoxi wiec lepiej uwazaj z kim mowisz ok?

uh ah B0NUS :
jesli myslisz ze podolasz nam 4, to  sie mylisz jasne ? Kazdy z tej 4 jest w  gang/ma specialne uklady z Rosjanami wiec jak twoj nick tam sie pojami to trafisz az automatu zna czarna liste :)

--- End quote ---

Satan czasami jak patrze na to co tutaj wypisujesz to smiac mi sie chce... Te twoje teksty o rosjanach i wojtusiu to zal totalny. Pojawi sie tam jakis lepiej zorganizowany gang to miejsca tam dla siebie nie znajdziesz a napinasz sie jakbys nie wiem kim byl. Bez obrazy ale pozujesz tutaj na jakiegos boga obt...

Hydro:
Jeżeli dobije ten gang porządne lvle to wtedy możemy gadać o szukaniu miejsca. A ludzi pokroju wojtusia nawet nikt tutaj nie chciał- więc jeżeli chcą utrzymywać porządek na servie od trolli to ich gestia by takich ludzi nie wpuszczać

TheRiot!:
nie mozna nazwac tego gangiem ale takim malym supportem. Jestes nowy? Pomoge ci podlvlowac + odpale ci jakiegos gaussa czy cos. Z ruskimi sa ciagle problemy, ale jezeli potrafisz byc ok to i oni sa ok dla ciebie.

Mozesz zgrywac badassa, ale naruchasz sobie wrogow i na co ci to?

Co do slow Satana:
Jest tylko kilku polakow z jakims lvlem na obt2 ktorzy graja tam i znaja gosci takich jak BC team lub winampy,salior moony czy secretiki xd. Bez pomocy innych na tym serwie jest sie skazanym na smierc.

@Shanna
Obt2 to nie 2238. Pamietaj, ze zasady walk sie roznia na tych serwerach. Na jednym panuje rasz i swarm - na drugim zas one man army. Mozna grac w ekipie, to fakt. Ale wtedy trzeba zawsze bujac sie w grupie, zeby miec plecy w swoich ziomkach, bo inaczej beda polowac na pojedynczych gangowcow i bedzie bieda.

Cameleon:

--- Quote from: Shanna on September 12, 2010, 09:54:21 pm ---
Satan czasami jak patrze na to co tutaj wypisujesz to smiac mi sie chce... Te twoje teksty o rosjanach i wojtusiu to zal totalny. Pojawi sie tam jakis lepiej zorganizowany gang to miejsca tam dla siebie nie znajdziesz a napinasz sie jakbys nie wiem kim byl. Bez obrazy ale pozujesz tutaj na jakiegos boga obt...

--- End quote ---

Slyszalem , ze 2238 to nuda kompletna.. a na OBT 2 gra malo graczy, wiec z checia zapraszam caly gang BBS .

# topic.

Kto 1 szy wysle Pmke dostanie metal armor i kase :) . promocja limitowana.
Aj Aj.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version