Other > Zaginione holotaśmy
OBT2 serwer raz jeszcze
Floodnik:
@Up
Nawet jeśli są prowokatorami w co jednak wątpię, to daleko im do rasowych trolli.
TheRiot!:
--- Quote from: ISn2 on September 03, 2010, 10:31:30 pm ---Ja cos tak patrze ze Ty Riot nigdy na 2238 nie grales...
--- End quote ---
Najz info, dobrze wiedziec ze 2238 to nie 2238 ! Gralem od listopada-grudnia 09 na 2238 wiec prosze cie, oszczedz mi i sobie.
Na obt2 trzeba umiec grac, narzekacie na ten serwer bo patrzycie na niego jak na 2238, jak na settlers online, kraine craftu i minerow, a to zle.
Mowil ktos o tym, ze nie da sie uciec przed atakujacym. Jezeli flamer wypali to odejmie nam hp ale atakujacy stoi w miejscu, kiedy my mozemy wiac albo skopac mu dupsko.
ISn2:
--- Quote from: TheRiot! on September 03, 2010, 11:22:02 pm ---Najz info, dobrze wiedziec ze 2238 to nie 2238 ! Gralem od listopada-grudnia 09 na 2238 wiec prosze cie, oszczedz mi i sobie.
--- End quote ---
Oj wybacz, nastepnym razem zamiast ironii narysuje Ci obrazek...
OBT2 jest o wiele latwiejsze i mniej nudne niz 2238, za to ma wiele brakow i bledow mechanicznych nie wspominajac juz o tym ze wiekszosc NPC'ow jesli nie wszystkie - mowi po Rosyjsku,,.
gracjan:
Moze ktos screena dac jak wyglada tam gra ?
manero:
--- Quote from: gracjan on September 07, 2010, 08:18:29 pm ---Moze ktos screena dac jak wyglada tam gra ?
--- End quote ---
Niech ktoś opanuje tych ludzi :o
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version