Other > Zaginione holotaśmy
OBT2 serwer raz jeszcze
manero:
Wobec tego ja podziękuje i poczekam na wipa ;)
Red Dot:
--- Quote from: manero on August 30, 2010, 05:25:10 pm ---Można tam biegać w trakcie walki?:)
--- End quote ---
Nie, tylko spacerek :(
Pozostaje czekać na Wipe.
Hardcore:
1.no niestety OBT2 to serv gdzie jest inaczej , a po co ci bieganie czyzbysz nie byl tak twardy jak ci sie zdaje ? w sumie spoko ja nieoceniam tylko informuje
2. na obt2 nikt niechciany nie przejdzie dowodem tego jest wojtus96 on i gracze grajacy jak on szybko sa wylapywani + to ze umiem zagadac do naszych kologow za wschodniej granicy = pogrom kazdego niechcianego + dostanie sie na czarna liste a gracz ktory dokona tego zacnego czyny jakim jest ubiecie intruza na amen zostaje upamietniony na screnny-nie czego przykladem jest Dega ktory usmiercil kariere wojtusia96( a jagze kochanego przez polskia spolecznosc na 2238) na OBT2 raz na zawsze :P wiece przosze min kultury na servie OBT2 :) bo nie chcemy fali takich jak wojtus96 - to byla tylko info + przestroga dla grajacych inaczej :P
manero:
--- Quote from: Hardcore on August 30, 2010, 05:40:12 pm ---1.no niestety OBT2 to serv gdzie jet inaczej , a poco ci bieganie czyzbysz nie byl tak twardy jak ci sie zdaje ? w sumie spoko ja nieoceniam tylko informuje
--- End quote ---
Jeśli szybkie przemieszczanie się z miejsca na miejsce celem utrudnienia przeciwnikowi mierzenia nie jest charakterystyczne dla twardzieli to nie chce być twardzielem ;)
Na TLA czułem się, przez odebranie mi swobody biegu, ograniczany. Nie chce się ograniczać w grze komputerowej. Poza tym nie widzę dla tego żadnego sensownego uzasadnienia. Walka ssie bez biegu, równie dobrze można stać naprzeciwko siebie i grzać ze wszystkiego co się ma w zakresie action pointów. Poza tym nie można wykonać taktycznego odwrotu gdy robi się nieciekawie, to nienaturalne :)
Hardcore:
cos nazekasz :P na poczatku tez tak sie czulem ale potem przeszlo ... to poprostu sa inne zasadywalka trwa dluzej chociaz kaczy sie po 1-2 strzalach flamera ,ale spoko coz nie kaze ci grac w to .
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version