Other > Zaginione holotaśmy

OBT2 serwer raz jeszcze

<< < (29/32) > >>

KerUr:
i tak FO w jakiejkolwiek postaci upadnie !!!! bo ludzie je zniszczą swoim jątrzeniem i żebraniem o wprowadzenie  swoich super pomysłów

jan0s1k:

--- Quote from: KerUr on November 17, 2010, 05:40:31 pm ---i tak FO w jakiejkolwiek postaci upadnie !!!! bo ludzie je zniszczą swoim jątrzeniem i żebraniem o wprowadzenie  swoich super pomysłów

--- End quote ---
Nie płacz tak o tym FO wszędzie...
Projekt FOnline nie upadnie, jestem w 100 procentach pewnien, nie pierdol ;) Niby czemu miałby upaść? Przecież FO to nie tylko FOnline: Faction mod/2238, jest FOnline vanilia (znane także jako TLA), FOG, TNM i inne projekty...

Co do twojego podpisu, wiesz w ogóle co to znaczy "mania prześladowcza"? Bo śmiem twierdzić, że w dupie byłeś i gówno wiesz ;)

Wichura:

--- Quote from: KerUr on November 17, 2010, 05:40:31 pm ---i tak FO w jakiejkolwiek postaci upadnie !!!! bo ludzie je zniszczą swoim jątrzeniem i żebraniem o wprowadzenie  swoich super pomysłów

--- End quote ---
Xoen nudny jesteś i chyba rozżalony, że z Wiki zdjęli artykuł o twojej słynnej krowie.

AmneziaHaze:
No dobrze, a jaki jest progres od ostatniego półrocza, bo nie widzę zmian na lepsze.
Jest dokładnie tak jak pisałem pół roku temu. Symulator czekania simout funkcjonuje bez zarzutów!  >:(

Och, zapomniałem dodać kto rozłożył ten zajebisty projekt i stawiałbym zdecydowanie na mało inteligentnych developerów, zwłaszcza tego z francji. Pamiętam ile dobrego zrobili nasi, a jak łatwo pochrzanił wszystko nasz wspaniały i wiecznie oczywiście niesprawiedliwie piętnowany.. ee nawet nie pamietam jaki mial nick, ale wszyscy wiedzą o kim piszę.

Wichura:

--- Quote from: AmneziaHaze on November 17, 2010, 09:08:30 pm ---No dobrze, a jaki jest progres od ostatniego półrocza, bo nie widzę zmian na lepsze.
Jest dokładnie tak jak pisałem pół roku temu. Symulator czekania simout funkcjonuje bez zarzutów!  >:(
--- End quote ---
Progres, progres ... Hmm, jest więcej rodzajów skałek do wykopania.
:>

--- Quote from: AmneziaHaze on November 17, 2010, 09:08:30 pm ---Och, zapomniałem dodać kto rozłożył ten zajebisty projekt i stawiałbym zdecydowanie na mało inteligentnych developerów, zwłaszcza tego z francji. Pamiętam ile dobrego zrobili nasi, a jak łatwo pochrzanił wszystko nasz wspaniały i wiecznie oczywiście niesprawiedliwie piętnowany.. ee nawet nie pamietam jaki mial nick, ale wszyscy wiedzą o kim piszę.

--- End quote ---
Ni cholery nie wiem, narysuj. Francuski dev? Nigdy nie słyszałem, ale ja nub jestem, z południa, depot pod Redding mam.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version