fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 22, 2024, 09:06:59 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11

Author Topic: OBT2 serwer raz jeszcze  (Read 23860 times)

Re: OBT2 serwer raz jeszcze
« Reply #135 on: October 16, 2010, 10:09:49 pm »

Jak tam Sailor Moon i Scoprion? BC nadal nie gra?
« Reply #136 on: October 16, 2010, 11:14:33 pm »

z tych kogo widze w hellu to Ha Hre + Mapnoy . Czasami Ctpenok i matroskin, ogolnie bieda.

jakies niskie lvle się trafiają, LanceClaw ok 40, nowy BC ok 18

headshot

• Killian
« Reply #137 on: November 16, 2010, 09:08:55 am »

Ach Ci ludzie utrudniają sobie życie, a zamiast pisać jakieś pierdoły wystarczy kliknąć na przyjemnie wyglądającej "1" obok równie przyjemnego słowa "Pages" u dołu strony.

headshot

• Killian
« Reply #139 on: November 17, 2010, 08:23:02 am »

Bo wcześniejsze posty dzieciaków dopytujących się co to takieto OBT2 zostały usunięte i teraz rzeczywiście dziwnie to wygląda. :F

KerUr

• Jestem roztańczonym pyłem tego świata! - Tyler Dur
« Reply #140 on: November 17, 2010, 05:40:31 pm »

i tak FO w jakiejkolwiek postaci upadnie !!!! bo ludzie je zniszczą swoim jątrzeniem i żebraniem o wprowadzenie  swoich super pomysłów
Mania prześladowcza Wichury  ?
Przejdzie coś takiego ?
Jeśli masz jakiś problem do mnie zapraszam na PW, nie śmieć forum

jan0s1k

• If it bleeds we can kill it...
    • Chosen Soldiers
« Reply #141 on: November 17, 2010, 06:03:23 pm »

i tak FO w jakiejkolwiek postaci upadnie !!!! bo ludzie je zniszczą swoim jątrzeniem i żebraniem o wprowadzenie  swoich super pomysłów
Nie płacz tak o tym FO wszędzie...
Projekt FOnline nie upadnie, jestem w 100 procentach pewnien, nie pierdol ;) Niby czemu miałby upaść? Przecież FO to nie tylko FOnline: Faction mod/2238, jest FOnline vanilia (znane także jako TLA), FOG, TNM i inne projekty...

Co do twojego podpisu, wiesz w ogóle co to znaczy "mania prześladowcza"? Bo śmiem twierdzić, że w dupie byłeś i gówno wiesz ;)

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #142 on: November 17, 2010, 08:27:15 pm »

i tak FO w jakiejkolwiek postaci upadnie !!!! bo ludzie je zniszczą swoim jątrzeniem i żebraniem o wprowadzenie  swoich super pomysłów
Xoen nudny jesteś i chyba rozżalony, że z Wiki zdjęli artykuł o twojej słynnej krowie.
Nie biegaj za stadem.

« Reply #143 on: November 17, 2010, 09:08:30 pm »

No dobrze, a jaki jest progres od ostatniego półrocza, bo nie widzę zmian na lepsze.
Jest dokładnie tak jak pisałem pół roku temu. Symulator czekania simout funkcjonuje bez zarzutów!  >:(

Och, zapomniałem dodać kto rozłożył ten zajebisty projekt i stawiałbym zdecydowanie na mało inteligentnych developerów, zwłaszcza tego z francji. Pamiętam ile dobrego zrobili nasi, a jak łatwo pochrzanił wszystko nasz wspaniały i wiecznie oczywiście niesprawiedliwie piętnowany.. ee nawet nie pamietam jaki mial nick, ale wszyscy wiedzą o kim piszę.
« Last Edit: November 17, 2010, 09:11:05 pm by AmneziaHaze »

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #144 on: November 17, 2010, 09:15:31 pm »

No dobrze, a jaki jest progres od ostatniego półrocza, bo nie widzę zmian na lepsze.
Jest dokładnie tak jak pisałem pół roku temu. Symulator czekania simout funkcjonuje bez zarzutów!  >:(
Progres, progres ... Hmm, jest więcej rodzajów skałek do wykopania.
:>
Och, zapomniałem dodać kto rozłożył ten zajebisty projekt i stawiałbym zdecydowanie na mało inteligentnych developerów, zwłaszcza tego z francji. Pamiętam ile dobrego zrobili nasi, a jak łatwo pochrzanił wszystko nasz wspaniały i wiecznie oczywiście niesprawiedliwie piętnowany.. ee nawet nie pamietam jaki mial nick, ale wszyscy wiedzą o kim piszę.
Ni cholery nie wiem, narysuj. Francuski dev? Nigdy nie słyszałem, ale ja nub jestem, z południa, depot pod Redding mam.
Nie biegaj za stadem.

« Reply #145 on: November 17, 2010, 09:18:17 pm »

nie wiesz ? Co z ciebie za player....

od dwoch godzin probuje dojsc z ncr do boneyard wow..
« Last Edit: November 17, 2010, 09:20:45 pm by AmneziaHaze »

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #146 on: November 17, 2010, 09:19:36 pm »

Nie wiem. Francuskiego GMa kojarzę, wprawdzie obecnie ex-GMa, ale dev?
Nie biegaj za stadem.

« Reply #147 on: November 17, 2010, 09:23:08 pm »

och wybacz izual był tak "władny" że pomyliłem go aż z devem. ciekawe za co poleciał  ;D

łooo a jakie śmiszne radtooadsy... hihi..
« Last Edit: November 17, 2010, 09:30:28 pm by AmneziaHaze »

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #148 on: November 17, 2010, 09:34:43 pm »

Z tego co mówił, wygląda na to że zrezygnował sam. Nie dziwię się, to w sumie chujowa robota jest, ciągle requesthelpy, odczarowywanie niewolników i merców, cwaniaki ze "znikniętymi" krowami, które niosły 15 BA i 3000 pestek do Gaussa, a w nagrodę można sobie zbombardować NCR, co zaraz zostanie zauważone i wypłakane na forum. Ble.

I tylko pozostałym żabojadom smutno, że nikt im już nie abusuje darmowych itanzów i półzdechłych centaurów w bazach :>
Nie biegaj za stadem.

vilaz

• #1 Cat's Paw Fan!
« Reply #149 on: November 17, 2010, 09:39:48 pm »

Taa potwierdzam. Z tego co się orientowałem Izual sam odszedł... no i nie dziwota.

Co by nie było, ja go tam za całkiem porządnego uważam.
Polskie Pustkowia http://forum.newfmc.pl
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11

Page created in 0.092 seconds with 21 queries.