Other > Zaginione holotaśmy
OBT2 serwer raz jeszcze
TheRiot!:
eee tam, niech ludzie pokroju gracjana odradzają.
jan0s1k:
--- Quote from: gracjan on September 15, 2010, 08:42:55 pm ---odradzam gre na tym serwie bo dziwna replikacja jest i sa te głupie ruskie :////////
--- End quote ---
bo to serwer stworzony przez rosjan..
--- Quote from: gracjan on September 15, 2010, 08:49:48 pm ---ja nie bende tam grał bo nie da sie wyjsc z tego kibla z dzialkiem czy jak to tam hell i w dodatku sa te ruskie co bija każdego :(
--- End quote ---
nie biją każdego, tylko Ciebie ;) co do "kilbla z dzialkiem" Cer posłał filmik jak z hell wyjść...
Maciek:
--- Quote from: Hardcore on September 15, 2010, 09:01:02 pm ---Satan i shh znasz ?
--- End quote ---
miałem dziś okazję zrespić się w hell razem z shh kilknaście razy. Shh mimo uśmieszków i prób nawiązania dialogu z ruskami był regularnie ubijany-w końcu przelogował się na inną postać, ja zostałem bo nie miałem się na co przelogować.
--- Quote ---eee tam, niech ludzie pokroju gracjana odradzają
--- End quote ---
P.S. Riot to dział o obt2 jeśli się niemylę, więc może oprócz superlatyw(które wymieniłem wcześniej) na jego temat powinny się tu znaleść też jego wady? Moje odczucia są jakie są, nie mam ochoty rozkręcać flejma, nikogo oceniać etc. Może kiedyś jeszcze tam zajzę.
Hardcore:
kolego bo na servie sa tez ci zli ruscy :)
TheRiot!:
hell ma to do siebie ze sciaga wszystkich do siebie, tych dobrych jak i zlych. Zwykle bywa,ze o godz. 14-16 jest ich duzo w hellu. Pozniej wbijaja inni, zaczynaja sie klepac itd.
Ten serwer jest trudny do ogarniecia xd. Ale za to powoli ucze sie rosyjskiego! :D
PS jezeli w hellu spotkasz Salior moona, Winampa lub Rangera to po prostu wyloguj sie. Ci trzej wymienieni to typowe badassy z malymi siusiakami. Natomiast jak spotkasz Ice Cream lub secret/secretik to masz farta. Secret to kochana babka. <3
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version