Other > Zaginione holotaśmy

PvP: Turn Based czy Real Time?

(1/3) > >>

Pandemon:
Może troche mylnie nazwałem temat, gdyż jestem ciekaw głównie co bardziej, w obecnym stanie, wam się bardziej podoba jeśli chodzi o PvP:
a) Town Control - czyli real time
czy
b) karawanę/kropkę pułapkę/zwykłe czatowanie na nubów obok NCR w turach?

PS
Nie, Wichura, nie musisz postować tutaj i mówić po raz któryśtam, że Ty nie grasz PvP ale wybrałbyś to czy tamto. Pytam tylko o PvP w sytuacji, jeszcze raz podkreśle, dzisiejszej

PS2: EDIT:
Chciałbym tylko dodać, że miłoby było zobaczyć dlaczego głosujecie tak a nie inaczej ;)

Schwartz:

--- Quote from: Pandemon on August 16, 2010, 07:16:59 pm ---PS
Nie, Wichura, nie musisz postować tutaj i mówić po raz któryśtam, że Ty nie grasz PvP ale wybrałbyś to czy tamto. Pytam tylko o PvP w sytuacji, jeszcze raz podkreśle, dzisiejszej

--- End quote ---

Kłamstwo!

Na sobotniej karawanie Wichura nakurwiał aż miło :P

:D

Wichura:

--- Quote from: Pandemon on August 16, 2010, 07:16:59 pm ---Nie, Wichura, nie musisz postować tutaj i mówić po raz któryśtam, że Ty nie grasz PvP ale wybrałbyś to czy tamto. Pytam tylko o PvP w sytuacji, jeszcze raz podkreśle, dzisiejszej
--- End quote ---

Niespodzianka.

Turn-Based, jak zwykle. Teraz już mogę głosować z czystym sumieniem?

Na wypadek, gdyby jakiś baran napisał mi brednie w rodzaju "OMFG co ty wyrabiasz? ładna Matka Teresa!", odpowiem zaocznie: panowie, spierdalajcie, męczy mnie ciągłe czapkowanie byle kmiotowi, bo wymierzyłem pistolet w coś innego niż skorpiona. Nikogo nie wołamy do środka ani nie ciągniemy na siłę, ci co tam włażą przeważnie dobrze wiedzą, po co. Na spacer krajoznawczy raczej nie zabiera się minigunów i Psycho, no nie? :>

Schwartz nie przesadzaj, 19 HP to żadne "nakurwianie".

Shanna:
Jaki temat :D
Jasne pvp w turach jest poprostu swietne w "dzisiejszych czasach", gdzie jeden strzal snipera moze zlamac reke.

Pandemon:
TC nie lepsze, zbierasz ekipe (w zależnosci od pory 10 lub 80 osób - polecam, TTTLA), wybijasz milicje (chyba jedyna dobra walka w tym wszystkim), stoisz 25 minut w FLC/kasynie/u szeryfa/whatever, ewentualnie gdy wpada wroga ekipa, bierzesz drugi, walczysz 2-3 minuty a potem czekasz 20/30 minut na ponowną możliwosc zaćpania.
"Just great"

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version