Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
Wichura:
--- Quote from: Maciek on December 27, 2009, 08:24:35 pm ---Wichura jesteś Gm czy może kumplem któregoś z nich? bo jak na razie to widzę że tylko tym osobom podobają się po wipowe zmiany.
--- End quote ---
Prostackie myślenie i słaby wzrok.
Nie, nie jestem, nawet za bardzo nie wiem, kto jest GMem. Jakie to zresztą miałoby znaczenie? Sądzisz, że jestem psem łańcuchowym GMów, taką tubą propagandową, mającą za cel wieszczenie po forach, jak pięknie jest w dolinie w zamian za zwilżające wszystkie dzieciuchy fanty otrzymywane w grze, na przykład Power Armor czy co tam? Litości.
baaelSiljan:
No napewno :) ale jeśli mają być questy typu zabij 10 keltirów i przynieś ich futra, to wolę osobiście (czysto subiektywnie) kupy zbierać. Z przyjemnością bym poczekał dłużej na konkretne questy :)
Z innej beczki, czytając wypociny ludzi na różnych forach, uważam że gracze wymyśliliby świetne questy, sądze nawet że sami by je oskryptowali i podali prawie gotowe na tacy devom.
AmneziaHaze:
dlaczego nie zrobic by z tego questa/pracy dla mniej zaawansowanych, ktorzy zatrudniają się u jakiegos npc od karawany i mają odbyc okreslony kurs za jakąś forme pieniezną. tak bylo w f1 f2. taka karawana jest ochraniana przez graczy idzie o wiele wolniej od potencjalnego gangu czy kogokolwiek i jest zwielokrotniona szansa natrafienia na jakiegos wroga/sojusznika, ktory albo zechce pohandlowac albo rozwalic wszystko w drobny mak. wtedy gangi mają tez nową zajawkę - mogą robic polowania na karawany ruszające o okreslonych porach, gracze ktorzy chcą zarobic szmal chronią za wszelką cene npc'ow i karawan i po klopocie - kolejny quest/pomysl/sugestia wszystko jedno.. zamiast zażaleń, że "to nie tak a tamto jeszcze gorzej".. >:(
--- Quote ---uważam że gracze wymyśliliby świetne questy
--- End quote ---
zgadzam sie, tyle ze to juz brocha devow czy naprawde chcą i mają czas męczyc sie z serwerami i timeoutami czy moze jednak zaproponowac jakas zbiorczą ideę lub ewentualnie konkurs na najciekawsze questy z "pieczołowicie zorganizowanymi design docami" etc etc....
baaelSiljan:
Tutaj wachlarz opcji jest gigantyczny, mogą być to karawany w 100% z graczy lub w części z NPC, dalsze trasy, krótsze trasy, bardziej wartościowe, mniej wartościowe, dla ludzi z różnym lvlem i możliwościami.
Coś na kształt party wyposażonego w ciągniko-brahminy z przyczepami, tyle że po odbyciu podróży dające exp i kase. Jasnym jest, że podróż z Hub do Klamath, czy np. postój w NewReno to raczej znacznie bardziej niebezpieczne i wymagające zajęcie od podróży Hub - NCR.
skejwen:
--- Quote from: Dark Angel on December 27, 2009, 06:12:18 pm ---Zwłaszcza teraz nie da się po walczyć. Teraz jest to dobra gra dla small guns snajperów .
przykład : Wchodze dzisiaj o 14.00 do Modoc postrzelać z laser rifle ( Nowa sztuka i ostatnia, a ile czekania aż crafting time zniknie )
Noo i wpada Jeden z BBS cóź miss click i chłopaka nie trafiłem , on mając 5 sztuk naboi i hunting rifle ( w przypadku gdy zginie nic się nie stanie ) zabija mnie. No i jak tu robić Pvp Skoro TRZEBA CZEKAC aż crafting time się skończy ?;/ Niech chociaz skasuja relog time to chociaż można się jegoś zorganizować.
--- End quote ---
Skad przypuszczenie ze BBS?
CO do pomyslow na questy - piszcie je tutaj a nie do szuflady, moze ktorys podpadnie gustom tworcow (:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version