Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (67/102) > >>

skejwen:

--- Quote from: Rejfyl on January 12, 2010, 07:32:18 am ---Skejwen jak zawsze wie wszystko. Nawet więcej od samych dev'ów;]

--- End quote ---

no jaha ;)

Tathagata:
Oprócz ostatnio częstych crasch pojawiły mi się dzisiaj kilka chwilowych niezamierzonych wylogowań.

Przez co strażnicy zabili mnie w VC za blokowanie drzwi, cóż pech.
Na mapie świata też to dziwnie wyglądało - podróżuję sobie , wylogowanie i zanim się zalogowałem byłem kawałek dalej albo coś mnie gryzło :)

Maciek:
Ludziska co myślicie o wspólnym chacie? Pamiętam, że dla mnie idea wykorzystania radia wydawała się zajebista, jednak szybko przestałem z niego korzystać(jak większość graczy) ze względu na to że nie wiadomo z kim się rozmawia, po za tym zajmuje jedną wolną rękę w której mogłaby się znajdować 2-ga broń. Wg mnie fajniej by było gdyby podczas rozmów wyświetlały się nasze nicki, oraz do samego nasłuchu radio mogłoby się znajdować w naszym ekwipunku?

RJ:
@up
Jesli widac by bylo nicki i mozna bylo gadac przez radio majac je w plecaku to nie byloby to realistyczne ALE w koncu ludzie zaczeliby uzywac tych radyjek (mowie o graczach bez voipa) zamiast IRC'a.
Mysle ze pomysl jest dobry, ale watpie zeby devowie na to poszli... Poki co radio jest praktycznie bezuzyteczne i jesli je ktos uzywa to tylko dla klimatu, heh.

Maciek:
dlatego piszę, że tylko nasłuch na radiu mógłby być gdyby było w plecaku, gdy jest włączone na jakiś kanał to przecież teoretycznie można słuchać co się dzieje w eterze bez względu na jego umiejscowienie no nie? :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version