Other > Zaginione holotaśmy
Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238
baaelSiljan:
Myślę, że po to jest ten temat :) a do tego czasem zaglądają tu mistrzowie i nawet jeśli nie biorą pod uwagę, to znają wtedy nasze opinie i pomysły, a nóż widelec coś podłapią i stwierdzą że warto to wprowadzić.
Dark Angel:
Jest 10 minut chociaz moim zdaniem 5 jest ok .
Mam duzo altow , ale Czasami jest potrzeba np . wejsc na lidera zaprosić kogoś , wejsc na barter alt pohandlować i potem wziąść nowe ammo co kupiłem z bazy moim BG albo SG altem i jazda. a to trwa teraz 30 minut.
WIEC GDZIE TU SENSU I CZEMU 30 relog time? nie zmuszajcie ludzi do zmiany IP.
TommyTheGun:
Właśnie po to, żebyś tych paru altów nie nadużywał. Według założenia nie powinno być tak, że każdy może sobie sam krafcić broń i pancerze, drugi i ammo, jak trzeba to przeskakiwać na typa z 10 ch, albo turbo doładowanego powerbuilda. Gdyby devy chciały, żeby tak wyglądała rozgrywka, to najnormalniej w świecie daliby każdemu po 100 leveli do nabicia i zero ograniczeń co do profesji itp. Tylko jaki to ma sens, jak gracze przestają być od siebie zależni i znika interacja?
Dark Angel:
21 lvl to dobry sposób , 100 lvl build na jetach i psycho mógłby rozwalić każdą armie, a alty są lepsze, rozumiem relog time , zeby nie bombardowac , albo na wojnie / evencie nie relogać jak się zginie - rozumiem. Ale czasami jest konieczność testowania buildów , lub reloginu na jakiegoś alta ze względu na jego odmienne umiejetności i przeznaczenie . Poprostu jak w każdej grze musi być , a nawet powinna być możliwość relog , jak w każdej MMO można mieć pare postaci . A time 5 minut byłby ok . :) ( albo 21 lvl - zero czekania , 1-5 lvl 10 minut czekania ;)
Chyzwar:
--- Quote from: Dark Angel on January 10, 2010, 03:54:14 pm ---Jest 10 minut chociaz moim zdaniem 5 jest ok .
Mam duzo altow , ale Czasami jest potrzeba np . wejsc na lidera zaprosić kogoś , wejsc na barter alt pohandlować i potem wziąść nowe ammo co kupiłem z bazy moim BG albo SG altem i jazda. a to trwa teraz 30 minut.
WIEC GDZIE TU SENSU I CZEMU 30 relog time? nie zmuszajcie ludzi do zmiany IP.
--- End quote ---
Dokładnie jak mówi Tommy plus sens jest w tym by zamiast wchodzić na barter alta mieć zaufanego kumpla z gangu który pójdzie i za Ciebie pohandluje. Drugi kumpel z wysoką charyzmą i outdorem robi za lidera a trzeci osłania grupę BG a czwarty SM ze snajperką. Na tym właśnie chyba powinna polegać idea tej zabawy. Z kolei jeśli nie ufasz kumplowi z gangu na tyle by mu powierzyć cenny sprzęt/kapsle lub koledzy nie mają czasu na grę z Tobą no to sorry ale bo jaką cholerę Ci taki gang? By od czasu do czasu zając wspólnie Modoc i rozwalić tam jakiegoś niebieskiego noobka który nieświadomy sytuacji przyszedł gówno pozbierać i w konsekwencji udawać że jest się zajebistym madafaką?
Co do testowanie bulidów - w zasadzie to bulidy możesz testować w oryginalnej singleplayerowej grze. Różnica niewielka. A jeśli nie chcesz grać w SP to jest nawet specjalny soft do edycji savów i postaci.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version